SOLGT - Kildevældsvej 5, 2830 Virum

  • 95 m2
  • 4

Information

  • Sagsnummer: 1001072
  • Boligtype: Villalejlighed
  • Beliggenhedsby: 2830 Virum
  • Boligareal: 95 m2
  • Grundareal: 827 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1907
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Få en bid af villadrømmen og oplev det fantastiske Furesø Kvarter, som summer af ren idyl.

Her på Kildevældsvej 5, står denne pragtfulde villalejlighed klar til at tage imod jer. Ejendommen er med nymalet grå facade med hvide vinduesrammer, og man falder hurtigt for den klassiske byggestil fra 1907.

Indenfor viser boligen sig med masser af charme og en mulighedsrig planløsning, med hele 192 etage kvadratmeter fordelt på stue og kælder etage, som giver plads til både børnefamilien og par, unge som seniorer. I stueetagen udfolder hjemmets stue sig, med tilhørende værelse, og indbyder til familiehygge med fredagsslik og brætspil. Et dejligt køkkenalrum støder til og opfylder drømmen for den passionerede hjemmekok. Ikke nok med, at de fine træelementer sikrer jer gode opbevaringsløsninger, så er der tilmed masser af bordplads og alt i hårde hvidevarer, hvilket gør madlavningen til en sand fornøjelse. Husets master bedroom står med plads til at indrette sig med den helt store dobbeltseng og skabsplads. Imens kan familiens yngste glæde sig over den store og brugbare kælder med vaskerum og flere disponible rum, der nemt kan omdannes til teenagernes private afdeling. Planløsningen afsluttes med et flot badeværelse i kælderen og et i stueplan, begge af nyere opførelse og med separat bruseafsnit. Her bliver det ikke svært at finde sig tilrette.

Mod syd træder I ud i en dejlig have med en flot anlagt overdækket terrasse, hvor udsigten over fælleshavens grønne aner kan nydes uanset vejret. Høje træer og frodig beplantning pryder de grønne arealer, og man er ikke et sekund i tvivl om, at haven er det helt rigtige opholdssted på de lune sommerdage.

Med denne villalejlighed, følger en beliggenhed, der er lige så sublim som selve boligen. I befinder jer i det super attraktive Furesø Kvarter, hvor skovens naturskønne omgivelser og søens rislende vand inviterer på idylliske oplevelser under åben himmel. Her bor man i fredelige omgivelser, bare 200 m. fra LokalBrugsen, og med både vuggestue og Rideskole inden for gåafstand, samt Virum Skole og SFO 5 minutters cykeltur herfra, er kvarteret perfekt for børnefamilien. På Kildevældsvej ånder alt fred og idyl, men I skal ikke mere end 5 minutters kørsel fra herfra før I når Virum midtby, som lokker med spisesteder, frisørsaloner, vinforretning og små butikker, alt sammen omfavnet af et hyggeligt gadebillede.

Her får I hele pakken!

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00