SOLGT - Dronningens Tværgade 37, 1302 København K

  • 75 m2
  • 3

Information

  • Sagsnummer: 1001090
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 1302 København K
  • Boligareal: 75 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1943

Beskrivelse

På én af København centrums måske bedste beliggenheder, Dronningens Tværgade, finder du denne ikoniske ejendom fra 1943, tegnet af Kay Fisker. Ikke alene er ejendommen smukt opført i ny klassisk stil med mønstermurværk, her er fra lejlighederne også en fantastisk udsigt, med massere af luft til de omkring liggende bygninger. Området byder på alt det bedste som København kan byde på grønne arealer i Kongens have, gastronomiske oplevelser for enhver smag, shopping og indkøb af alt hvad hjertet kan begære og med en kort gå eller cykeltur befinder du dig på den brede og smukke havnefront hvor du kan nyde en slentretur året rundt.

Den fredet ejendom entreres via den smukke og stil fulde opgang, hvor du kan vælge at benytte trapperne eller elevatoren for at komme op til 5 sals højde, hvor denne super velindrettet 3-værelses lejlighed venter. Lejligheden består af dejlig stor entre med vindfang, hvor du finder massere af skabsplads og garderobeplads. Herfra træder du først ind i det nyere moderne køkken, fra maj 2017, i hvide elementer og mørk bordplade, hvor der er god plads til at boltre sig. Herefter kommer du ind i lejlighedens lyse og venlige dagligstue, med rigelig plads til spisebord. Fra stuen er der udgang til den ene af lejlighedens 2 altaner, hvorfra du har et smukt udsyn over den brostens belagte Adelgade. Ydermere er herfra adgang til lejlighedens soveværelse. I den bagerste del af lejligheden finder du endnu en gang, hvorfra der er adgang til endnu et værelse, med udgang til den anden af lejlighedens 2 altaner og til lejlighedens nydelige badeværelse, med bruseniche, i hvideklinker og gråt terrazzogulv.

Ejendommen er pt. under restaurering, hvor bl.a vinduer er skiftet, altan døre, tag og murværk restaureret og byggeriet færdig gøres i 2018. Til ejendommen hører også en hyggelig gård, med fælles havemøbler og en lille græsplæne og et velfungerende fælles vaskeri.

En oplagt bolig, til de urbane der vil have alt indenfor rækkevidde, eller en oplagt seniorbolig – mulighederne er mange.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00