SOLGT - Skjoldagervej 70, 2820 Gentofte

  • 34 m2
  • 1

Information

  • Sagsnummer: 1001104
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2820 Gentofte
  • Boligareal: 34 m2
  • Værelser / stuer: 1
  • Byggeår: 1958
  • Energimærke: E

Beskrivelse

Velkommen på Skjoldagervej 70, som ligger helt central, tæt på alle former for logistik og endda tilbagetrukket fra Smakkegårdsvej, i et område med massere af grønne arealer og med et skønt roligt villakvarter som nabo.

Herfra er du tæt ikke kun på indkøb, men også tæt på både bus og tog, som kan føre dig hvorhen du vil, om det er Københavns pulveriserende byliv eller Lyngby storcenter, hvor alle slags shopping, biografer mv. findes, du skal blot hoppe på cyklen, i bilen, bussen eller på toget – verden venter.

Tag et hurtigt smut op, og du befinder dig på 1 sal hvor du træder ind i denne ny istandsatte 1v ´er der byder på hele 34 velindrettet m2. Her er rigelig god plads til at leve og bo uden det bliver klemt.

I entreen finder du god skabsplads og du kan i det nye lækre køkken, i hvide elementer, lade din indre ’køkkenchef’ springe ud og kreerer de lækreste retter til dine gæster og ikke mindst dig selv. Prikken over i ´et må dog være den store sydvest vendte altan, hvor du kan nyde eftermiddags og aften solen året rundt.

Og i det fine badeværelse med hvide klinker og terrazzogulv, der god plads til både brus og håndvask.

Ejerforeningen er veldrevet og har siden etablering i 1971, løbende renoveret og vedligeholdt ejendommene. I 2005-06 blev der etableret nyt tag på ejendommen, altanerne blev renoveret indvendigt og udvendigt, kloakkere blev renoveret ligesom de omkring liggende grønne områder.

I 2013 blev trappeopgangene istandsat og senest i 2016 er ruderne i altandørene udskiftet til energiglas.

Den perfekte studie lejlighed, tæt på alt, skynd dig at bestille en fremvisning – før det er for sent.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00