SOLGT - Åfløjen 4, 2700 Brønshøj

  • 75 m2
  • 3

Information

  • Sagsnummer: 1001108
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2700 Brønshøj
  • Boligareal: 75 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1958
  • Energimærke: E

Beskrivelse

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne skønne 3 værelses høje stuelejlighed i en af Københavns bedste forstadsbyer, Brønshøj. Kvarteret har en stemningsfuld atmosfære med en blanding af villaområdets charme og storbyens dynamiske hverdagsliv, og med boligens misundelsesværdige beliggenhed kommer du til at have alle hverdagens fornødenheder lige indenfor rækkevidde.

Indenfor ganske kort afstand fra ejendommens hoveddør har du adgang til både shopping, dagligvarebutikker, diverse special forretninger, fitnesscenter og meget mere i det nye BIG shopping center.

Fra det nærtliggende Husum Torv kører talrige busforbindelser i døgndrift, og Husum togstation kan nås på blot fem minutter. Hele vejen rundt om byen flugter Fæstningskanalen og danner rammerne for en naturskøn løbetur i det fri, og derudover kan du med en tur på jernhesten følge cykelstien hele vejen til Nørreport på 25 minutter. Boligens beliggenhed er altså yderst ideel til bymennesket, der savner forstadsbyens faciliteter.

Den gedigne gulstens ejendom er opført i 1958 og lejligheden ligger i en høj stue hvilket giver dig en hurtig adgang til boligen uden at skulle rende for meget på trapper, men stadigvæk også byder på privatliv og du har samtidig et fint udsyn over de skønne grønne græsarealer der adskiller den veldrevne ejerforening Husumparkens bygninger.

Lejligheden er en velindrettet 3V´er hvor de 75 veldisponerede m2, byder på en stor fordelingsentre, med indretningsmuligheder, en stor stue med rigelig plads til at du kan indrette dig med både dagligstue og spiseplads og herfra har du endda udgang til en god lille vestvendt altan, hvor du året rundt kan nyde eftermiddags og aften solen.

Et super soveværelse med massere af plads og et godt børneværelse eller kontor er her også. Herudover byder lejligheden på et smukt lyst køkken med massere af skabs og skuffeplads, lavet i hvide elementer.

Og selv om vi er i Københavns området, så er der ikke tale om et ’Københavner toilet’ – nej her er tale om et godt og lyst badeværelse med en god bruseniche.

Hele lejligheden fremstår i en rigtig fin stand, mere eller mindre lige til at flytte ind i, så hvad venter du på – ring og bestil fremvisning allerede i dag.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00