SOLGT - Duevej 56, 2000 Frederiksberg

  • 75 m2
  • 3

Information

  • Sagsnummer: 1001057
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2000 Frederiksberg
  • Boligareal: 75 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1932
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Med en beliggenhed i det super attraktive ”Fuglebakkekvarter” på Frederiksberg, findes alt hvad hjertet kan begære inden for ganske kort afstand.  Her er ikke kun bus og tog linjer få minutter fra lejligheden, den kommende Metro station i Svømmehalskvarteret åbner også indenfor en overskuelig fremtid.  Ligesom alle former for Indkøb, shopping, cafeér og restauranter findes lige om hjørnet enten på Godthåbsvej eller i det velassorteret Frederiksberg center.

Er man til smukke grønne områder kan man med stor fornøjelse benytte Frederiksberg have eller Søndermarken som ligger blot 10 minutter fra lejligheden, eller besøg i Københavns Zoo eller Frederiksberg slot, som ligger samme sted.

Lejligheden entreres via en fordelingsentré hvorfra er der adgang til to store og lyse stuer, hvoraf den ene har en vestvendt karnap, der sikrer et smukt lysindfald i resten af lejligheden. Herfra er der en fantastisk udsigt over kvarteret og hele vejen ned af den rolige og charmerende Duevej.

Den anden stue har ligeledes en skøn åben udsigt mod den velholdte gårdhave og herfra er der adgang til lejlighedens dejlige altan. Herudover adgang til godt og hyggeligt soveværelse.

Lejlighedens flotte køkken har massere af skabsplads med nye lyse låger og en flot bordplade i massiv eg som prikken over i´et, hvor gastronomen kan udfolde sine evner.  

Velholdt flisebadeværelse med badekar.

Hele lejligheden har smukke ny slebne og ny lakerede gulve, filtede nymalede vægge og højt til et flot stukloft.

Ejendommen er en sund og veldrevet ejendom fra 1932, som fremtræder i god stand. Her ef bl.a. vaskekælder, tørrerum, nyere termovinduer og nyere tag, barnevognsrum, cykel kælder og ikke mindst  et hyggeligt gårdmiljø med grillmuligheder, legeplads og græsareal.  Der er desuden mulighed for at leje en P-plads i den store og velholdte gård, og der er brugsret til kælderrum.

En bedre lokation, kan man dårlig ønske sig, i en flot, velholdt og indflytningsklar lejlighed, der egner sig perfekt til delelejlighed eller forældrekøb.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00