SOLGT - Sallingvej 69, 2720 Vanløse

  • 61 m2
  • 2

Information

  • Sagsnummer: 1001047
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2720 Vanløse
  • Boligareal: 61 m2
  • Værelser / stuer: 2
  • Byggeår: 1937
  • Energimærke: D

Beskrivelse

På Sallingvej 69 ligger denne toværelses lejlighed, der ikke blot praler af en god rumfordeling, men også en skøn altan med udsigt over Vanløses villakvarter.

Den lave rødstensejendom ligger omkranset af et aflukket, privat område med gode parkeringspladser i afmærkede båse. Lejligheden byder indenfor på 1. sal med udsigt ned over den fredelige Ådalsvej og hele Katrinedalskvarteret, som udfolder sig derfra. Beliggenheden er altså harmonisk, både roligt og centralt tæt på handlemuligheder, offentlig transport og i cykelafstand til Frederiksberg.

Allerede i entreen bliver du mødt af et indbydende førstehåndsindtryk, som kun bekræftes jo længere ind i lejligheden, du kommer. Entreen er veludstyret med et indbygget skabsparti, hvor du kan få plads til overtøj og sko eller støvsugeren og håndklæderne. Imens breder flotte, mørke trægulve sig overalt i boligen, og skaber en kontrast til det lyse interiør.

Badeværelset ligger inden for entreen i en rummelig størrelse med udluftningsvindue, så du altid kan holde et friskt indeklima samt et dejligt badekar i fuld længde, hvor du bare kan falde hen og lade al stress og jag fordufte med dampen. Det lækre køkken står næsten som nyt med enhver krog udnyttet til fulde, så du får optimal plads til at udfolde kogekunsten. Modulerne er minimalistiske og grebsfrie, toppet med tynde, sorte bordplader. Det er her festmåltider bliver skabt.

Derudover byder lejligheden på et godt soveværelse, hvor du kan indrette med dobbeltseng samt en stor, lys stue med mange gode alkover, der gør indretningen til en leg. Fx giver den store karnap mulighed for et fantastisk læsehjørne, hvor favoritstolen kan stå i lyset og du kan krybe sammen med en god bog, mens altanen mod syd lokker med udestunder med grillen tændt. Her er du langt væk fra vejen, så solbadningen kan foregå i ro og fred.

Et perfekt førstegangskøb for singlen eller det unge par.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00