SOLGT - Parken 16, 3480 Fredensborg

  • 76 m2
  • 3

Information

  • Sagsnummer: 1001131
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 3480 Fredensborg
  • Boligareal: 76 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1965
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Midt i det skønne Fredensborg, finder du denne fantastiske 3 værelses lejlighed, placeret  i et hyggeligt grønt og roligt område, væk fra trafik og støj, tæt på gode stisystemer, daginstitutioner, skoler og transportmuligheder. Og den super hyggelige gågade i Fredensborg centrum, hvor du finder masser af gode butikker og restauranter, ligger blot en lille gåtur væk og det samme gør Fredensborg slotsparks smukke alléer. 

Lejligheden består af en stor fordelingsentre med flot kirsebærtræparket, som går igen i alle værelser. Her finder du både indbygnings skab og et mini ‘bryggers’ med plads til en vaskesøjle. I den rummelige og store stue hvor der er rigelig plads til såvel spise plads som dagligstue er der altid et fantastisk lys indfald fra de store syd vendte vinduer. Fra stuen, kan du gå ind i lejlighedens ene værelse, som vil være ideel til børneværelse, hjemmekontor eller lign. også her er et skøn lys indfald.   

Soveværelset er stort og lyst og har en smuk udsigt til de grønne arealer og adgang til et lækkert og yderst velholdt badeværelse i hvide klinker, med separat bruseniche og med rigtig god plads.

Lejlighedens køkken der er fra 2005, giver med sine blå farver en hyggelig atmosfære og byder på masser af skabsplads på begge sider, og udsigt til de grønne fælles arealer. 

Ejerforeningen, der rummer 151 lejligheder er en enormt veldrevet forening, hvor alting bliver ordnet. Hver bygning har tilhørende kælderrum, cykelkælder og vaskeri. Inden for de seneste år er der blevet renoveret kloakering, installeret gasfyr og i 2002 er facaderne renoveret. 

En skøn lejlighed, uden bopælspligt, som skal opleves. 

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00