SOLGT - Rebæk Søpark 3, 2650 Hvidovre

  • 44 m2
  • 1

Information

  • Sagsnummer: 1001129
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2650 Hvidovre
  • Boligareal: 44 m2
  • Værelser / stuer: 1
  • Byggeår: 1972
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Velkommen til Rebæk Søpark 3, hvor du på 7 sal finder denne helt perfekte studiebolig, med skøn altan og lækkert køkken.

Ejendommen, der er opført i 1972 byder på bl.a på flere elevatorer, stort og velfungerende fælles vaskeri, cykelkælder mv. ligger super bevendt i nærheden af alt hvad du som studerende har brug for, turen til dagligvareindkøb, tager blot et par minutter på gå ben, og det samme gør Rødovre station, så turen til Københavns centrum tager kun et lille kvarters tid og skal du imod RUC, er transporttiden til Roskilde kun 35 minutter.

I nærområdet finder du samtidig hyggelige grønne områder, eksempelvis ved Rebæk Sø, hvor din indre motionist kan udfolde sig eller hvis turen skal være længere, rundt om Damhus søen, mulighederne er mange.

Den lyse og velindrettet lejlighed, byder på 44 veldisponeret kvadratmeter, og byder på en lille mellem gang, med skabsplads og et dejligt og regulært værelse, med rigelig plads til både senge afdeling, spise plads og dagligstue, du har endda muligheden for at lave et lille ’soveværelse’ i stuens indhak. Fra stuen er der den mest fantastiske udsigt østover, herfra kan du se København lidt fra oven, og har du brug for at se det lidt nærmere er der fra stuen også adgang til en skøn altan med spiseplads, hvor altandøren er skiftet få blot 1 år siden.

Køkkenet, der er fra 2011 er top moderne med sorte skabselementer, byder på masser af aflægningsplads og alt hvad du har brug for af hårde hvide varer, og selvfølgelig kan du også herfra nyde udsigten, når der kreeres middag til familie og venner.

Badeværelset er nydeligt udført med hvide klinker og muret bruseniche og her er sågar plads til en vaskemaskine.

Et oplagt valg på en bolig, hvor både den studerende og førstegangskøberen, eller forældrekøb kan være med. Der er hjemfaldspligt på lejligheden, men som først udløber i 2062.

Bestil din fremvisning allerede nu.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00