SOLGT - Havneholmen 86, 1561 København V

  • 107 m2
  • 3

Information

  • Sagsnummer: 1001077
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 1561 København V
  • Boligareal: 107 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 2008
  • Energimærke: B

Beskrivelse

Alt omkring denne hjørnelejlighed er fuldendt ned til mindste detalje! Indretningen byder på lyse og åbne rum, havnen skvulper let for foden af ejendommen og man får en fuldstændig fantastisk udsigt over havnen til Islands Brygge fra den voluminøse altan, der smyger sig langs størstedelen af boligens facade. Her har man følelsen af at bo på vandet!

Adressen er Havneholmen 86. Denne moderne ejendom er opført i 2008, og den står flot med en lys facade prydet af altaner og store vinduespartier, der sikrer boligerne et skønt lysindfald. Lejligheden placerer sig helt ideelt i ejendommens hjørne, og det betyder, at boligen er badet i sol fra morgen til aften. Samtidig breder altanen sig ud fra øst til syd og vest, og den er virkelig noget udover det sædvanlige. Her kan man lade sig fortrylle af solopgangen på daglig basis – der er virkelig tale om en sublim oase.

Lejligheden fordeler sig over 107 kvadratmeter bolig, der bl.a. byder på smukke trægulve, hvidmalede vægge og stilrent interiør. Det store alrum udgør boligens hjerte, og den kantede planløsning bidrager med ekstra charme og spændende indretningsmuligheder. Køkkenet placerer sig langs den ene væg opført i elegante, hvide elementer med alle hårde hvidevarer. Resten af rummet kan indrettes lige efter jeres behov – der er endda mulighed for at etablere endnu et værelse, hvis I ønsker det. Boligens nuværende værelse byder på indbygget skabsplads, mens badeværelset er opført i lyse fliser med separat brus og vaskefaciliteter.

Havneholmen er uden tvivl en af Københavns mest attraktive adresser, hvor man får lov at bebo byen fra en helt særlig vinkel. Bybusserne er udskiftet med havnebusser og små sejlbåde, og landskabet i kvarteret byder på arkitekttegnede byggerier, hvor der er plads til at færdes frit. Bag alt dette ligger hjertet af det gamle Vesterbro og grænser op til det indre København, mens Fisketorvet er jeres nabo med spændende butikker, lækre restauranter og biografen. Samtidig har man Islands Brygge og Amager Fælleds grønne indre lige ovre på den anden side af Bryggebroen.

Denne lejlighed har det hele!

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00