SOLGT - Bogholder Allé 27B, 2720 Vanløse

  • 85 m2
  • 4

Information

  • Sagsnummer: 1001084
  • Boligtype: Andelsbolig
  • Beliggenhedsby: 2720 Vanløse
  • Boligareal: 85 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1988
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Få en af Vanløses bedste beliggenheder her på bogholder Allé, trukket lidt tilbage fra Jernbane Allé, hvor butikslivet strækker sig langt ned ad gaden med Vanløse Kulturhus og den hyggelige biograf i mængden.

Den charmerende rødstens ejendom er opført i 1988 og ligger med god afstand til de omkring liggende bygninger med gode vestvendte altaner, hvor beboerne kan nyde et flot vue til solnedgangen.

I naboejendommen ligger Netto, mens flere gode indkøbsmuligheder popper frem omkring dig. Den gode placering lader det være op til dig, om du vil benytte Vanløse eller Flintholm St., der begge er i kort gåafstand med metro, busser og S-tog, så du er helgarderet. Kan du ikke nå toget på Vanløse, er der en god chance for, du kan fange det på Flintholm.

Blot et par hundrede meter borte breder Grøndalsparken sig med kilometer efter kilometer parkstrækninger, der bare inviterer til løbe- eller gåture i det grønne. Og lige på den anden side begynder Frederiksberg hvis skønne indre, du kan nå med bare en 10 min. cykeltur.

Den 85 m2 store lejlighed byder indenfor til en fordelingsgang hvorfra der er adgang til 3 af lejlighedens 4 velindrettede værelser. Under dig ligger lyse trægulve, som fordeler sig overalt – med undtagelse af det velindrettede badeværelse med lyse klinker.

Den aflange stue med det åbne lyse køkken, giver et hav af forskellige indretningsmuligheder – hvor kun fantasien sætter grænsen. Her kommer lyset ind fra store høje vindues partier i begge ender og i mod vest er der udgang til en skøn altan, hvorfra eftermiddags og aften solen kan nydes.

Udover boligens gode stue, findes der 3 velindrettede værelser, hvilket gør boligen ideel til børne familien der ønsker at være tæt på alt.

Andelsforeningen er dannet i år 2000 og følger den offentlige vurdering, senest på kr. 146.000.000,- og har en samlet langsigtet gæld på kr. 51.620.046,-

Ring og bestil fremvisning allerede i dag.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00