SOLGT - Frederikssundsvej 346, 2700 Brønshøj

  • 35 m2
  • 1

Information

  • Sagsnummer: 1001076
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2700 Brønshøj
  • Boligareal: 35 m2
  • Værelser / stuer: 1
  • Byggeår: 1969
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne skønne etværelses i en af Københavns bedste forstadsbyer, Brønshøj. Kvarteret har en stemningsfuld atmosfære med en blanding af villaområdets charme og storbyens dynamiske hverdagsliv, og med boligens misundelsesværdige beliggenhed kommer du til at have alle hverdagens fornødenheder lige indenfor rækkevidde.

Med blot en kort spadseretur fra ejendommens hoveddør har du adgang til både dagligvarebutikker, apotek og diverse specialforretninger langs Frederikssundsvej. Fra det nærtliggende Husum Torv kører talrige busforbindelser i døgndrift, og Husum togstation kan nås med blot en fem minutters gåtur. Hele vejen rundt om byen flugter Fæstningskanalen og danner rammerne for en naturskøn løbetur i det fri, og derudover kan du med en tur på jernhesten følge cykelstien hele vejen til Nørreport på 25 minutter. Boligens beliggenhed er altså yderst ideel til bymennesket, der savner forstadsbyens faciliteter.

Trods den centrale placering er ejendommen beliggende væk fra trafikkens støj og med gode parkeringsmuligheder lige foran bygningen. Indgangshallen har stadigvæk den gamle hotelstemning over sig, og fra den rolige opgang på anden sal træder man ind i boligens entré, der byder på rigtig god skabsplads.

Fra entréen er indgang til det rummelige badeværelse, der står flot med bruseplads. I boligens hjerterum, den store stue, har man indrettet køkkenet ideelt i boligens ene hjørne, således at der er plads til både sofaområde og sengeplads i resten af lokalet. Det store vinduesparti giver et skønt lysindfald og har udgang til den franske altan, hvorfra du har byens bedste udsigt ud over grønne træer og hustoppe.

Bygningen er beliggende på lejet grund og standard finansiering kan derfor ikke opnås. En hel ideel studiebolig, tæt på alle byens muligheder. 

Velkommen til Brønshøjs mest charmerende etværelses.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00