SOLGT - Dalføret 1, 2300 København S

  • 61 m2
  • 2

Information

  • Sagsnummer: 1001087
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2300 København S
  • Boligareal: 61 m2
  • Værelser / stuer: 2
  • Byggeår: 1936
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Tæt på Amager fælleds grønne områder og Amager strandparks pulveriserende strandliv ligger dette pragteksemplar af en 2V´er i en nydelig rødstens ejendom fra 1936, med en hyggelig grøn gårdhave, hvor livet nydes under åben himmel.

Lejligheden strækker sig over 61m2, hvor hver og en kvadratmeter er udnyttet på bedste vis. Her slår vi dørene op for en lys entre med spots i loftet og åbnet køkken, som leder jer direkte ind i hjertet af boligen, nemlig den højloftet og lyse stue, hvor der er rigelig plads til at indrette sig med både spise plads og sofaområde. Fra stuen er der direkte udgang til den ene af lejlighedens skønne altaner, hvorfra du har udsigt over grønt fællesområde, her kan I nyde og betragte stjernehimlen i de sene aftentimer.

Køkkenet indbyder til at finde jeres indre kok frem. Her er det en sand fornøjelse at tilberede et måltid over gaskomfuret, i de lyse omgivelser, med den gode bordplads og de mange opbevaringsmuligheder som sikrer jer, at I har alt hvad I behøver, for at skabe en kulinarisk oplevelse.

I det hyggelige soveværelse er der både plads til skabsplads, hjemmekontor og seng uden at det bliver presset – og herfra er der adgang til den anden af lejlighedens 2 altaner, hvorfra der er udsigt til fælles gården. Badeværelset er godt indrettet med hvide klinker, og god plads til både bruseniche og evt. Vaskemaskine.

Lejligheden fremstår i det hele taget lys og skarp, en perfekt begynder lejlighed tæt på alle byens muligheder så spring op på cyklen og gå på opdagelse i jeres nye nabolag hvor I både finder hyggelige spisesteder og indkøbsmuligheder rundt om hjørnet. Og når I trænger til et afbræk fra hverdagen, så er I blot 5 minutter væk fra grønne parkområder, og 5 minutter fra vandet, som indbyder til lange gåture ved bølgerne. Her har I alt hvad I drømmer om lige i nærheden, og så er I ikke mere end 15 minutter fra København Centrum.

Bestil din fremvisning idag.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00