Brostykkevej 140, 2650 Hvidovre

 • 125 m2
 • 4
 • 3.345.000 kr.

Information

 • Sagsnummer: 1001122
 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 3933
 • Beliggenhedsby: 2650 Hvidovre
 • Boligareal: 125 m2
 • Grundareal: 736 m2
 • Værelser / stuer: 4
 • Byggeår: 1925
 • Energimærke: D

Beskrivelse

Velkommen på Brostykkevej – her finder du denne hyggelige villa i 2 plan, centralt beliggende tæt på gode skoler, daginstitutioner, idrætfaciliteter og indkøb alt hvad den lille familie har brug for i hverdagen. Her er samtidig helt fantastiske transport muligheder, hvad enten du benytter dig af bil, cykel, bus eller tog her er flere gode S togsstationer i nærheden, så turen til Københavns centrum er hurtig overstået. Og man skal heller ikke glemme at Hvidovre strandpark og lystbåde havn, hvor man kan nyde dagen ved vandet, ligger kun en kort cykeltur borte.

Boligen der er oprindeligt er fra 1925, har i starten af årtusindskiftet fået opmuret facader med munke tegl og skiftet tag, således at villaen i dag fremstår helt moderne. Herudover er der i 2013 monteret solcelleanlæg, som sammen med en hyggelig brændeovn, holder huset varm og rart, endda til en lille udgift.

Fra hoveddøren kommer du først ind i en entre med praktisk stengulv og en lille bænk, hvor du kan sætte dig når skoene skal af eller på og med god plads til overtøjet. Herfra kommer du direkte ind i villaen store og lyse stue, køken / alrum hvor familien kan være sammen over TV hygge, middagen eller madlavningen. Her er et skønt lys igennem hele rummet og den store brændeovn, sørger for at der er lunt og rart. I det lyse Vordingborg køkken er der rigeligt med skuffe og skabsplads og massere af bordplads, så selv den mest garvet gastronom kan udfolde sig ude at begrænse sig, med gode hårdehvide varer og en stor håndvask.

Fra stuen er der direkte udgang gennem den store dobbelt dør, til den hyggelige træterrasse som er delvist overdækket. Herfra har du udsyn over den hyggelige have, med en lille sø og massere af flotte buske. I haven findes også en lækker glas pavilion, hvor sommeren kan forlænges.

Fra entreen er der adgang til boligens store badeværelse, med bruseniche og dobbelt håndvask, også holdt i lyse klinker.

1 salen, består af et stort master bedroom med en skøn fransk altan og masser af skabsplads, herudover 2 gode børneværelser/kontor.

Til villaen er der en god og rummelig garage, hvorfra du har adgang direkte til et super godt bryggers, med massere af skabs og aflægge plads og herfra kan du komme direkte ind i villaens køkken.

Alt i alt et rigtig godt bud på en god og gedigen villa, til den unge spirrende familie der vil have alt indenfor rækkevidde.

Bestil din fremvisning allerede nu på 53 89 29 20

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00