SOLGT - Johan Wilmanns Vej 4, 2800 Kgs. Lyngby

  • 82 m2
  • 3

Information

  • Sagsnummer: 1001117
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2800 Kgs. Lyngby
  • Boligareal: 82 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1936
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Velkommen på Johan Wilmannsvej, én af Kgs. Lyngbys måske bedste og hyggeligste beliggenheder. Her finder du dette ikoniske og arkitekttegnet funktionalistiske etageboligbebyggelse fra 1936, tegnet af Einar Rosenstand og Edgar Jørgensen.

Området byder på alt det bedste som Lyngby kan byde på: tæt på Dyrehavens og Frederiksdals grønne arealer, så lang øjet rækker, S tog og buslinjer gastronomiske oplevelser for enhver smag og Lyngby storcenter byder på shopping og indkøb af alt hvad hjertet kan begære. Og efter en kort cykeltur har du enten S-togs- og buslinjer til de fleste destinationer eller hvis du vil til vandet så befinder du i nærheden af Lyngby og Bagsværd sø, eller ved Mølleå, hvor kajakken kan luftes.

Som prikken over i´et, hvis du har børne i skolealderen, så ligger en af Danmarks bedste kommunale skoler, Engelsborg skolen, kun 750 meter borte.

Lejligheden består af dejlig stor entre med indbygget garderobeskabe. Herfra har du adgang til resten af lejligheden, som byder på en skøn stor lys stue, hvorfra der er adgang til en skøn altan og videre adgang til en hyggelig fælleshave. I forlængelse af stuen, ligger det ene værelse, som enten kan bruges som børne/soveværelse, kontor eller oplagt som spisestue og for enden af entreen ligger det sidste værelse, hvor der er masser af skabsplads. Lejligheden byder på et lyst og funktionelt køkken med masser af bord og skabsplads, hvor hjemme gastronomen kan boltre sig.

Det lyse badeværelse byder rigtig god plads og her finder du bl.a. et skønt badekar hvor man kan slappe af efter en hård dag.

Hele lejligheden fremstår lys, hyggelig og lige til at flytte ind i og har smukt trægulv i entre, stue og værelser.

En oplagt bolig, til dem der vil have alt indenfor rækkevidde, både til børnefamilier eller seniorbolig – mulighederne er mange.

Bestil din fremvisning, inden det er for sent.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00