SOLGT - Mellemvangen 37, 2700 Brønshøj

  • 70 m2
  • 3

Information

  • Sagsnummer: 1001075
  • Boligtype: Villalejlighed
  • Beliggenhedsby: 2700 Brønshøj
  • Boligareal: 70 m2
  • Grundareal: 375 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1919
  • Energimærke: C

Beskrivelse

På Mellemvangen 37 ligger denne renoverede og helt indflytningsklare villalejlighed og udbydes nu til salg. Her kommer I til at bo i et af Københavns mest populære og eftertragtede områder med den imponerende og naturskønne Utterslev Mose mindre end 200 meter fra hoveddøren… Lyder det som noget for jer?

På Mellemvangen hersker der en helt særlig atmosfære med et unikt naboskab, og i nummer 37 ligger denne villa og præsenterer sig selv flot med en gråpudset facade, med et mørkt tag og med hvide karme om de charmerende, sprossede vinduer. Boligen placerer sig i stueplan, og den råder over en veldisponeret planløsning, som henvender sig til en bred køberskare.

Bagved huset ligger desuden en skøn fælleshave, som der er direkte adgang til via boligen, mens den anlagte stenterrasse udelukkende er jeres – og den vender naturligvis perfekt mod syd. Her kan man både få frisk græs under træerne og læne sig tilbage i havemøblerne og nyde tilværelsen under åben himmel.

Villalejligheden byder på 70 kvadratmeter bolig samt et stort kælderrum til eksempelvis opbevaring, kontor eller spillerum. I kælderen ligger også et praktisk vaskerum, som er til fælles benyttelse.

Boligen prydes af smukke trægulve, lyst interiør samt et exceptionelt lysindfald, og den hyggelige stemning er gennemgående. Køkkenet er opført i elegante, hvide elementer med alle hårde hvidevarer og en smuk træbordplade på toppen. Stuen er lys og rummelig, og den kan både indrettes med sofasektion og spiseafdeling. To gode værelser placerer sig på hver side, og de kan indrettes lige efter jeres behov, mens badeværelset er opført i flotte klinker med separat bruseafsnit.

Beliggenheden er intet mindre end fantastisk. Som tidligere nævnt er der ganske kort til Utterslev Moses fantastiske indre, som byder på hyggelige gå- og løbeture samt afslapning i det fri. Samtidig byder nærområdet på alt; her er skole, daginstitutioner indkøb, svømmestadion og meget mere. Og bedst af alt er den korte afstand ind til Indre By.

Hvad mere kan man drømme om?

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00