SOLGT - Lystoftevej 49B, 2800 Kgs. Lyngby

  • 107 m2
  • 4

Information

  • Sagsnummer: 1001008
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2800 Kgs. Lyngby
  • Boligareal: 107 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1951
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Dette dejlige rækkehus er gjort i rødbrogede mursten med rustrødt tag. Trappetrin leder op til hoveddøren og stakit omgiver den stenbelagte forhave for foden af ejendommen. På bagsiden af huset får i også en indrammet terrasse som endnu en trappesats leder ned til. Huset har status som ejerlejlighed og har derfor unikke fordele med det bedste fra begge verdener.

Indenfor byder boligen på to etager, hvor førstesalen giver dig tre gode værelser uden begrænsende skråvægge, men med frie arealer til optimal indretning. Huset er ganske oplagt til familier, par, unge som gamle eller til jer der bare ønsker dejlig meget plads og fine detaljer. I stueetagen åbner den rummelige entre op til et lækkert køkken/alrum i vinkel som tillader separate afdelinger for spise- og opholdsafdeling.

I får et nyere og stilrent køkken gjort i hvidt med stålbørstede detaljer samt mørke bordplader. Overalt er husets gulve belagt med lyse planker og vinduerne er nye. En nydelig trappe lagt med lyse træplanker forener stuen og førstesalen. På toppen af trappen er det lyse badeværelse med separat bruseniche og dekorative elementer. Huset kælder er anvendelig med lyse vinduer, et separat toilet, vaskerum og med mulighed for mange kreative ideer.

I det dejlige, rolige område for enden af blind stikvej fra Lystoftevej i Kongens Lyngby, har i fantastisk meget grønt i nærområdet. Bl.a. får i Lyngby Parkkirkegård og Brede sø i en radius af under 500 meter. Brede station er ligeledes i gåafstand og bl.a. DTU og Lundtofte Skole er blot en cykeltur fra boligen. Imens har i restauranter og indkøbsmuligheder få hundrede meter væk. Et perfekt lille smørhul og en ligeså perfekt bolig vi nu skal se nærmere på. 

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dk



TELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00