SOLGT - Kastrupvej 50, 2300 København S

  • 38 m2
  • 1

Information

  • Sagsnummer: 1001111
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2300 København S
  • Boligareal: 38 m2
  • Værelser / stuer: 1
  • Byggeår: 1970
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Velkommen på Kastrupvej. Her midt på Amagerbro finder du alt hvad en moderne byboer har brug for af både handelsliv, med store og små special forretninger, dagligvare indkøb, restauranter, caféer – du er helt dækket ind. Her er du ligeledes helt tæt på både buslinjer og ikke mindst METROEN og er du mere til jernhesten, så kan du på en kort cykeltur komme til alt hvad storbyen København har at tilbyde: Amager strandpark, hvor du kan kaste dig i bølgerne til en forfriskende dukkert, grønne områder ved ti øren eller Kløvemarken, Christianshavn, en tur på den blå planet, eller bare en frisk cykeltur til Københavns centrum. Valget er helt op til dig.

Denne rødstens etageejendom fra 1970 ligger med direkte udsigt til den smukke Fillips kirke så du er ikke generet af nysgerrige blikkefra naboerne. Lige neden for ejendommen er der gode parkerings muligheder, hvad enten du er på cykel eller i bil og i ejendommens stue etage finder du bevendt en ALDI så indkøb er aldrig længere væk end et smut ned af trappen.

På 4. sal åbner du op til lejlighedens velindrettet 38 m2, som fordeler sig med gode muligheder for nytænkning. En entre byder indenfor med indgang på højre hånd til et fin brusebadeværelse, og stuen bliver du først mødt af et veldisponeret lyst køkken. Lejligheden er i dag snild indrette med en bog reol der adskiller køkken fra stue, således du har en fornemmelse af egentlig at have 2 rum. Stuealrummet er indrettet med god plads til sovesofa og skrivebordsplads, hvorfra du hr udsigt over Amagerbros tage og naturligvis kirken.

Den perfekte studielejlighed, tæt på alt.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00