SOLGT - Tjørnerækken 7, 2300 København S

  • 41 m2
  • 1

Information

  • Sagsnummer: 1001032
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2300 København S
  • Boligareal: 41 m2
  • Værelser / stuer: 1
  • Byggeår: 1938
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Tjørnerækken ligger lige i begyndelsen af Amager få hundrede meter fra Kløvermarken. Herfra kan du hurtigt cykle til Christianshavn og City, eller gå en tur langs Kløvermarken til Stadsgraven og de stjerneformede volde. Lergravsparken Metro er også under 10 min. gang fra adressen, som nemt og bekvemt kan bringe dig til indre by.

Når somrene er varme, og alt man har lyst til er en dukkert i havet, ligger Amager Strandpark kun 5 min. fra denne lejlighed på cykel. Du snydes heller ikke for et rigt byliv, der bl.a. præsenterer sig selv på Holmbladsgade få skridt fra hjemmet eller på Amagerbrogade, hvor cafeer og spisesteder, specialbutikker og handlemuligheder mænger sig med hinanden og kulminerer i Amager Centret, der har det hele samlet på ét sted.

Denne traditionelle etageejendom står opført i lyse mursten med altaner til næsten alle lejlighederne. Lige neden for ejendommen er der gode parkeringsmuligheder, hvad enten du er på cykel eller i bil. Sammen med nabobygningerne udgør ejendommen en lukket rektangel, der gemmer på et hyggeligt og luftigt gårdmiljø, hvor de små kan tumle på legepladsen, hvor der er grillpladser til perfekte nabo-komsammener i sommermånederne, og hvor de grønne arealer giver plads til, at man også kan slænge sig i solen helt ugeneret.

På 2. sal åbner du op til lejlighedens 41 m2, som fordeler sig med gode muligheder for nytænkning. En stor entre byder indenfor med et lyst brusebadeværelse overfor, mens køkkenet ligger på venstre hånd og stuealrummet udfolder sig på højre hånd. Fra både stuen og køkkenet kan du bevæge dig ud på dine private altaner i hhv. morgen- og aftensolen. Stuealrummet er indrettet med en god alkove, hvor sengen let kan arrangeres. Der kan også tænkes i alternativer, så køkkenet indtager pladsen i alkoven, og et separat soveværelse og et stort køkkenalrum trylles frem.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00