SOLGT - Æbeløgade 40, 2100 København Ø

  • 57 m2
  • 2

Information

  • Sagsnummer: 1001106
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2100 København Ø
  • Boligareal: 57 m2
  • Værelser / stuer: 2
  • Byggeår: 1935
  • Energimærke: D

Beskrivelse

På Æbeløgade på Østerbro i København ligger du midt i smørhullet mellem Kildevældsparken og Kildevældssøen, hvor du kan dase, og den alsidige Fælledpark, hvor DHL stafetten løber af stablen. Du har også den fordel at Lyngbyvejen ligger kort derfra, som nemt kan tage dig på nye eventyr. Ryparken st. er i gåafstand fra boligen og øvrig offentlig transport er nærmest lige for foden af ejendommen, hvor også masser af gode indkøbsmuligheder og bl.a. fitness og specialforretninger byder ind.

Her på 1ste sal, finder du du denne super flotte og moderne lejlighed der er lige klar til at flytte ind i. Så kom indenfor, hvor vi begynder med den gode fordelingsentre med god skabsplads, der åbner op til stuen med et skønt vue over Hans Knudsens Plads, et værelse mod syd, moderne og lyst køkken fra 2014 med rigeligt med skab/skuffeplads samt bordplads, her kan du bare hive kokkekniven frem og gå i gang.

Sidst men bestemt ikke mindst, et lækkert badeværelse i hvide klinker med muret bruseniche og væghængt toilet – intet ’Københavner badeværelse’ er at finde her!

Hele lejligheden fremstår i en rigtig god stand, og er løbende blevet renoveret, senest er der i 2018 skiftet gulv samt  i hele lejligheden, til et flot olieret egeparket, der løber igennem alle lejlighedens rum.

Stuen og værelset er omtrent samme størrelse og åbner for delemuligheder f.eks. til studerende. Men lejligheden er også rigtig god til både parret, singlen eller førstegangskøberen, som her kan skabe sit første hjem. Også forældrekøb er muligt med denne, fine bolig.

Lejligheden er udstyret med hele 2 altaner fra både stue og sove værelse, så her har du mulighed for at nyde kaffen i morgensolens skær og tage din bøf ud på altanen i strålerne fra aftensolen.

I gården er der gode muligheder også for cykelparkering og den fine, lille gårdhaves grønne areal er omkranset af hæk og perlegrus.

Kom og se, inden det er for sent!

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00