SOLGT - Nattergalevej 42, 2400 København NV

  • 54 m2
  • 2

Information

  • Sagsnummer: 1001067
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2400 København NV
  • Boligareal: 54 m2
  • Værelser / stuer: 2
  • Byggeår: 1937
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Lige på grænsen til Nørrebro ligger det rolige ’Fuglekvarter’, hvor man finder Nattergalevej. Et skønt hyggeligt og roligt område, der snildt kan føre tankerne hen på ”The Village” i N.Y.

Her finder I en perfekt og nyligt renoveret 2V´er, endda beliggende på 2. Sal med egen terrasse imod eftermiddags og aftensolen. Lejligheden ligger i den veldrevne ejerforening Nordrevænge, som vedligeholder bygningerne, når der er brug for det. Således er der nyligt udskiftet vinduer og vandrør, og facaden er blevet renoveret.

Foreningen har herudover også vundet en konkurrence, udstedt af Københavns Kommune, hvor ejendommen er præmieret med en totalrenovering af gårdmiljøet. Så om blot få år (2019) kan naboerne samles til festlige stunder med grillhygge under åben himmel i spritnye, udendørs rammer.

Den lyse lejlighed byder med sine 54 m2 på en god fordelingsentre med fin rummelighed til både overtøjet, men indeholder også en praktisk vaskesøjle. Herfra er der adgang til lejlighedens rum: en lys sydvestvendt stue hvor der er god plads til både sofa og spisebord og med adgang til en skøn altan. Herudover et rummeligt soveværelse med masser af skabsplads. Prikken over i´et er dog det hvide grebsløse og moderne køkken, hvor gastronomien kan få frit spil. Og sidst men ikke mindst et flot klinkebadeværelse, med brus.

Foreningen giver ligeledes mulighed for, at man kan forældrekøbe lejligheden, så her kan både studerende, unge og førstegangskøbere være med. Faktisk egner denne toværelses lejlighed sig ideelt som delebolig. Der hjemfaldspligt på lejligheden, men denne bliver, af sælger, udskudt til år 2049.

Man skal kun en kort tur op på cyklen, før man har Nørrebros summende cafeliv og det spændende Stefansgadekvarter, blandt meget andet, for sine fødder. Og trækker den absolutte citystemning i dig, er Rådhuspladsen kun et kvarter væk. I dit tætte nabolag kan du stille shoppelysten i Nørrebro Bycenter, og dagligvareindkøbene kan ordnes kun et par karréer fra hjemmet. Du kan også hurtigt gå til Nørrebro St., hvor S-toget og snart metroen kan gøre benarbejdet for dig, når du skal rundt i verden.

En perfekt studie lejlighed eller førstegangskøb.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00