SOLGT - Drejøgade 26B, 2100 København Ø

  • 39 m2
  • 1

Information

  • Sagsnummer: 1001039
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2100 København Ø
  • Boligareal: 39 m2
  • Værelser / stuer: 1
  • Byggeår: 1974
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Leder du efter en ideel etværelses lejlighed, hvor du kan være helt dig selv – studerende, single eller bare førstegangskøber? Så kom forbi Drejøgade 26B, hvor denne super fine lejlighed ligger klar til at overbevise dig.

Lejligheden er velplaceret i ét af Københavns skønneste kvarterer på ydre Østerbro, hvor nabolaget er hyggeligt og roligt og bylivet ikke er langt væk. Alt, hvad du drømmer om, er inden for rækkevidde. Tæt ved hjemmet har du gode handlemuligheder, og Østerbrogade er få min. væk, når du skal have din morgenkaffe hos Emmerys eller bare eftermiddagshygge på en cafe. Der er et hav af busser, du kan springe på i nærområdet, og snart åbner metroen i ganske kort gåafstand tæt ved Fælledparken, som bliver din grønne legeplads, når du skal spille bold med vennerne eller læse lektier på et tæppe i græsset. Også havnen og stranden er blot en lille cykeltur fra lejligheden, som du ikke kan undvære i sommermånederne.

Ejendommen giver dig gode parkeringsforhold lige ved døren til både bil og cykel samt parkeringskælder, mens du på toppen har brugsret til den fede tagterrasse, hvor der altid er en solplet at finde til grillstunder med naboerne.

På 1. sal lukker døren op til lejlighedens rigtig flotte indre, hvor du bl.a. får din helt private altan lige i aftensolen. Her kan du invitere gæster på udendørs middage, når sommeren vender tilbage.

Entreen er god udnyttet med flere fine skabspartier, der giver god opbevaringsplads. Lige inden for entreen ligger det pæne, lyse badeværelse, som har en god størrelse, indrettet med væghængt toilet og et badekar i fuld længde.

Du får desuden et nyere køkken designet i hvidt med graverede skabslåger, glasskabe foroven og tykke træbordplader. Køkkenet er fikst placeret i hjørnet af stuealrummet, så du har rig mulighed for at udnytte kvadratmeterne og skabe spisekrog, arbejdshjørne, sovesofaarrangement eller dét, du behøver.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00