SOLGT - Frederikssundsvej 350, 2700 Brønshøj

  • 77 m2
  • 2

Information

  • Sagsnummer: 1001089
  • Boligtype: Andelsbolig
  • Beliggenhedsby: 2700 Brønshøj
  • Boligareal: 77 m2
  • Grundareal: 3420 m2
  • Værelser / stuer: 2
  • Byggeår: 1954
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne store skønne 2 værelses, oprindelige 3 værelses, i en af Københavns bedste forstadsbyer, Brønshøj. Kvarteret har en stemningsfuld atmosfære med en blanding af villaområdets charme og storbyens dynamiske hverdagsliv, og med boligens misundelsesværdige beliggenhed kommer du til at have alle hverdagens fornødenheder lige indenfor rækkevidde.

Med blot en kort spadseretur fra ejendommens hoveddør har du adgang til både dagligvarebutikker, apotek og diverse specialforretninger langs Frederikssundsvej. Fra det nærtliggende Husum Torv kører talrige busforbindelser i døgndrift, og Husum togstation kan nås med blot en fem minutters gåtur. Hele vejen rundt om byen flugter Fæstningskanalen og danner rammerne for en naturskøn løbetur i det fri, og derudover kan du med en tur på jernhesten følge cykelstien hele vejen til Nørreport på 25 minutter. Boligens beliggenhed er altså yderst ideel til bymennesket, der savner forstadsbyens faciliteter.

    

Den gedigne rød og gulstens ejendom er opført i 1954 og lejligheden ligger på 3 sal hvilket giver dig en smuk sydvest vendt udsigt over byens tage fra stuen og den aflukkede altan og udsigt over et grønt område fra soveværelse og køkken.

Lejligheden er oprindelig en 3V´er men fungere i dag som en stor og lys 2V´er, hvor det tredje værelse snildt kan genskabes. De 77 veldisponerede m2, byder på en stor entre, med massere af garderobeskabsplads, en stor stue med rigelig plads til at du kan indrette dig – og endda en direkte udgang til en aflukket altan, hvor du året rundt kan nyde eftermiddags og aften solen.

Et super soveværelse, også med massere af skabsplads, venter på den anden side af entreen, sammen med et smukt køkken med massere af skabs og aflægnings plads, lavet i hvide elementer hvor lågerne passer helt ideelt til lejlighedens hvide døre og den mørke træbordplade passer perfekt til lejlighedens mørke gulve. Her er tænkt over detaljerne.

Og selv om vi er i Københavns området, så er der ikke tale om et ’Københavner toilet’ – nej her er rigelig plads til både vaskemøbel og bruseområde, udført i rustikke sandfarvet klinker på væg og gulv.

Andelsforeningen er dannet i år 1990 og følger den offentlige vurdering, senest på kr. 52.000.000,- og har en samlet langsigtet gæld på kr. 8.605.950,-

Hele lejligheden er ny istandsat og fremstår indflytnings klar, så hvad venter du på – ring og bestil fremvisning allerede i dag.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00