SOLGT - Nyborggade 18, 2100 København Ø

  • 54 m2
  • 2

Information

  • Sagsnummer: 219-2511
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2100 København Ø
  • Boligareal: 54 m2
  • Værelser / stuer: 2
  • Byggeår: 1903
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Tæt på skønne parker og pulserende byliv, står dette pragteksemplar af en ejendom fra 1903, med en flot facade og en hyggelig gårdhave, hvor livet nydes under åben himmel.

 

Lejligheden strækker sig over 54m2, hvor hver og en kvadratmeter er udnyttet på bedste vis. Her slår vi dørene op for en lys entre med indbygningsspots i loftet og flotte gulve, som leder jer direkte ind i hjertet af boligen, nemlig stuen, indrettet med høje vægpaneler og synlige loftsbjælker, som tilfører karakter og charme til den ellers moderne indretning. Her samles venner og familie til hyggelige stunder, og fra sofakanten kan I nyde den smukke ugenerede udsigt over nabolaget og betragte stjernehimlen i de sene aftentimer.

 

Køkkenet indbyder til at finde jeres indre kok frem. Her er det en sand fornøjelse at tilberede et måltid over gaskomfuret, i de lyse omgivelser, med den gode bordplads og de mange opbevaringsmuligheder som sikrer jer, at I har alt hvad I behøver, for at skabe en kulinarisk oplevelse.

 

I det hyggelige soveværelse med både garderobe og seng, kan natten tilbringes helt uforstyrret. I det ny renoveret badeværelse med gulvvarme og en flot, flisebelagt bruseafdeling, der skaber en spa-lignende atmosfære i de afslappende omgivelser, er det en fornøjelse at bruse sig.

Sidst, men ikke mindst, så behøver I ikke rende op og ned af trapperne, når der skal vaskes tøj, på bagtrappen findes et lille fælles rum, som deles med naboen, hvor der er god plads til to vaskemaskiner.

 

Det er dog ikke kun lejligheden der imponerer, -området er nemlig helt fantastisk, og kombinerer byliv og natur på bedste vis. Spring op på cyklen og gå på opdagelse i jeres nye nabolag hvor I både finder hyggelige spisesteder og indkøbsmuligheder rundt om hjørnet. Og når I trænger til et afbræk fra hverdagen, så er I blot 3 minutter væk fra grønne parkområder, og 5 minutter fra vandet, som indbyder til lange gåture ved bølgerne. Her har I alt hvad I drømmer om lige i nærheden, og så er I ikke mere end 16 minutter fra København Centrum.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00