SOLGT - Højagerparken 27, 2750 Ballerup

  • 106 m2
  • 4

Information

  • Sagsnummer: 1001099
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2750 Ballerup
  • Boligareal: 106 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1968
  • Energimærke: F

Beskrivelse

Er du på udkig efter en lys og rummelig bolig i et grønt miljø? Så vil vi anbefale, at du ser nærmere på denne 4V’er i Ballerup der vil opfylde dine ønsker – og mere til. Lejligheden ligger i den rolige bebyggelse Højagerparken med god afstand mellem blokkene, og det betyder, at lyset strømmer ind i denne velbeliggende bolig.

Lejlighedens stue har et stort vinduesparti mod vest, der foruden et godt lysindfald serverer kig til de grønne omgivelser, og udsigten kan ligeledes nydes på den overdækkede altan, med en smart indrettet bænkeløsning.

Bebyggelsens fællesarealer er blevet renoveret for nyligt, så græsplænerne og beplantningen er en nydelig ramme om både boldspil, solbadning og grillhygge.

Lejligheden pæn og moderne, mere eller mindre lige til at rykke ind i, her er blandt andet et skønt stort køkken i sorte elementer, med massere af skabs og skuffeplads, og selvfølgelig god bordplads.

Kvadratmeterne er særdeles godt udnyttet, så boligen er er en af den slags, der giver dejligt albuerum i hverdagen med det store soveværelse, hvor der er skabsplads og de 2 børneværelser/kontor giver massere af muligheder.

Vaskemaskinen er praktisk placeret i badeværelset, der ligesom køkkenet er lavet i mørke nuancer, endda med et smukt fritstående badekar på løvefødder, hvor du kan slappe helt af.

Ejerforeningen har en god økonomi, og der er også styr på de fælles faciliteter, der blandt andet omfatter cykelkælder, festlokale og gratis parkeringspladser.

Højagerparken er centralt placeret i Ballerup med 700 meter til Ballerup Station og bymidtens mange butikker. Dertil ligger bebyggelsen tæt på både Hareskoven og Jonstrup Vang med rig mulighed for at motionere i de naturskønne skovområder

Kort sagt en lys og velindrettet 4V’er med altan – grønt og centralt i Ballerup, perfekt til den lille familie.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00