SOLGT - Mørkhøjvej 101, 2860 Søborg

  • 75 m2
  • 3

Information

  • Sagsnummer: 1001005
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2860 Søborg
  • Boligareal: 75 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1957
  • Energimærke: F

Beskrivelse

På Mørkhøjvej 101 får du ikke bare en god og central beliggenhed, men også et eftertragtet postnummer i 2860 Søborg.

Du har de dejligste, grønne omgivelser tæt på hjemmet langs Fæstningskanalen og nær den lille haveforening, og samtidig butikker, indkøb og ikke mindst institutioner, skoler og gymnasiet i ganske kort afstand. Der er altså rig mulighed for at forene byliv med naturoplevelser, så tag familien i hånden og besøg det grønne, eller start lørdag morgen med en grovbolle fra bageren på hjørnet, og slenter en tur ad butiksstrøget forbi frisørerne, cafeerne og alt det andet.

Her er der ingen problemer med at få hverdagen til at hænge sammen med de gode, offentlige transportmuligheder og motorvejsnettet lige omkring dig. Når bilen skal have en pause kan den trygt parkeres lige neden for ejendommen i det hækindrammede gårdområde. Her kan du snildt finde en solskinsplads på græsset eller snige aftensmaden ned på bordebænkesættene i solen.

Du kan selvfølgelig også vælge bare at nyde det hele fra toppen på din helt private altan, hvor du har overblik over det grønne, og aftensolen lige ind ad vinduerne, så du rigtig lunes igennem.

Lejligheden rummer i alt 75 flotte og lyse m2 med changerende parketgulve og et hvidt interiør. Fordelingsentreen åbner op til hele herligheden, hvor både familien eller det pladskrævende par, der endnu ikke har udvidet, kan være med. De to store værelser giver dig lyset fra vest – den største med glæde af altanen. Måske et oplagt forældresoveværelse?

Badeværelset er nydeligt støbt i hvidt med et siddebadekar forenden, der vil blive en leg for den lille at pjaske i. Som krymmel på toppen breder det store køkkenalrum sig mod morgensolen som et perfekt samlingssted, hvor morgenmaden kan nydes i ro og mag. Pladsen er så fin, at også dagligstuen kan indrettes i disse lyse rammer.

Kom på besøg, og du vil få lyst til at blive!

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00