Platanvej 32, 1810 Frederiksberg C

 • 64 m2
 • 2
 • 1.698.000 kr.

Information

 • Sagsnummer: 1001140
 • Boligtype: Andelsbolig
 • Boligydelse pr. md.: 3778
 • Beliggenhedsby: 1810 Frederiksberg C
 • Boligareal: 64 m2
 • Værelser / stuer: 2
 • Byggeår: 1959
 • Energimærke: C

Beskrivelse

Velkommen på grænsen imellem det skønne Frederiksberg og det hippe Vesterbro! Et område helt uden sidestykke hvor du kan finde alle facetter. Her er en blanding af alle typer, hvilket giver en ren heksekedel af alt fra det autentiske Vesterbromiljø over i den noble Frederiksberg stemning til det hyper moderne og tjekkede – som sagtens kan gives prædikatet New Yorker stemning. Hele området er fyldt med alle former for handelsliv, gourmet og café muligheder i den nærliggende ’franske’ Værnedamsvej, indkøb, Søndermarken og Frederiksberg haves grønne oaser- kort sagt ALT indenfor rækkevidde.

I sommeren 2019 åbner den kommende Metro Cityring, hvorfra du snildt og hurtigt kan komme stort set alle steder, og den kommende station på Frederiksberg Allé ligger blot 5 minutters gang væk.

Den lyse og rummelige lejlighed, ligger på 3 sals højde, herfra er du ugeneret af gadens trafik og har godt lysindfald, fra de sydvendte vinduer. Lejligheden entreres fra en god stor entré med masser af skabsplads. Herfra er der direkte adgang til en skøn stor åben stue/køkken alrum, med et lækkert og kun 2 år gammelt hvidt grebsløst køkken, med en lille køkken ø, der på en god måde ’adskiller’ køkken fra stuearealet. Her er plads til at folde sig ud til gode middage med familien – og rigtig god plads til at indrette sig med både spiseplads og sofaarrangement, uden på nogen måde at her bliver klemt. Boligens soveværelse, ligger lige ved siden af stuen og byder ligeledes på rigelig med plads. Lejlighedens badeværelse, er det oprindelige, men fremstår rigtig flot, med pænt terrassogulv og endda badekar, hvor du kan ligge og slappe af.

Andelsforeningen er særdeles veldrevet og byder på et væld at gode faciliteter, herunder elevator og en helt fantastisk fælles tagterrasse, med den flotteste og ugeneret udsigt over hele Københavns taglinje. Her finder du bl.a. borde og stole, liggestole og gasgrill, som kan benyttes – et helt unikt sted der simpelthen skal opleves!

Forældrekøb er tilladt i foreningen – Ring 5389 2920 og bestil en fremvisning allerede nu.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00