Strandparken 17, 3100 Hornbæk

 • 126 m2
 • 4
 • 4.995.000 kr.

Information

 • Sagsnummer: 1001121
 • Boligtype: Sommerhus
 • Ejerudgift pr. md.: 3595
 • Beliggenhedsby: 3100 Hornbæk
 • Boligareal: 126 m2
 • Grundareal: 959 m2
 • Værelser / stuer: 4
 • Byggeår: 2015

Beskrivelse

Fritidshuset, som er fra 2015 giver jer et alletiders fristed i de bedste omgivelser på toppen af Sjællands stemningsfulde fritidsmiljø. På en af de mest attraktive, og lukkede, veje i det unikke Villingebæk, står huset opført med 175 meters afstand til den skønneste sandstrand og til Hornbæks hyggelige centrum med alle de gode restauranter, havnen samt de mange indkøbs muligheder. Forudsætningerne for ro og idyl er på alle måder til stede.

Det smukke træbeklædte hus, på hele 126 m2, er lige til at flytte ind i og kræver ingen vedligeholdelse. Alt er lyst og pænt, og der er mange skønne detaljer i huset – fx de mange imponerende vindues facader, flotte gulve og en god loftshøjde med loft til kip over hele huset. Alle hårde hvidevarer er fra Siemens, og der er lagt lynhurtigt fibernet. Huset kan tilmed prale af dets miljøvenlige opvarmningskilde, jordvarmeanlæg, der giver de bedste forudsætninger for lave driftsomkostninger. Der er gulvvarme med termostatstyring i alle rum, ligesom man i stuen finder den flotte brændeovn med direkte luftindtag udefra, hvorfor et optimalt indeklima er sikret.

Boligens centrum er uden tvivl det store opholdsrum, som kombinerer køkken, spisestue og dagligstue. Køkkenet er opført i klassiske, hvide elementer, der ligesom resten af hjemmet emmer af elegance, og den øvrige del af stuen kan indrettes lige efter behov. Tre regulære værelser lægger sig i forbindelse med hinanden, hvoraf det ene har indbyggede skabe. Endnu et værelse placerer sig for sig selv, hvilket er ideelt som forældresoveværelse. Husets to badeværelser er opført i tråd med hinanden, og ydermere råder huset over et praktisk bryggers med god opbevaringsplads samt vaskemaskine og tørretumbler.

Det meste af huset er omkranset af en flot terrasse, som tæller 70 kvadratmeter og er bygget i hårdttræ. Herfra har man en fortryllende udsigt over den veltrimmede havegrund, og man kan nyde solen fra morgen til aften i private rammer. Fra haven kan man også tilgå det tilhørende udhus, som er isoleret og frostsikret – perfekt til cykler, plæneklipper, haveredskaber, værksted mm. I udhuset er der tilmed to køleskabe til eksempelvis drikkevarer.

Den rolige beliggenhed får jer helt ned i gear og giver samtidig et spændende område at færdes i. Den smukke natur venter lige uden for døren med meget kort afstand til den fabelagtige Dronningmølle Strand og det skønne naturområde Ruslands bakker. Grundet beliggenheden er strandstien tæt på, som samtidig fører en direkte ind til hjertet af Hornbæk.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00