SOLGT - Garnisonsvej 3, 3520 Farum

  • 74 m2
  • 2

Information

  • Sagsnummer: 1001152
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 3520 Farum
  • Boligareal: 74 m2
  • Værelser / stuer: 2
  • Byggeår: 2007
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Velkommen i det eftertragtede ’Garnisonsparken’ i Farums nyeste bydel, hvor du finder både rekreative områder, skov, en smuk golfbane, indkøbsmuligheder, legeplad1er, børneinstitution og ikke mindst gode logistik muligheder. Alt sammen indenfor ganske kort afstand af boligen.

Denne 74 m2 store og lyse lejlighed, er at finde på 2 sal i et flot og moderne byggeri opført i 2007, med store vinduer hvor der er udsigt til grønne områder, gode parkeringsmuligheder lige ved døren, elevator, store vestvendte altaner og ikke mindst lave ejerudgifter.

Lejligheden er velindrettet, med en stor entré, med garderobeplads hvorfra du kommer direkte ind i lejlighedens store og lyse stue/køkken/alrum, hvor det lyse og moderne køkken er placeret bagerst i rummet for bedst mulig plads optimering. Her finder du alle hårde hvidevare, rigtig god bordplads og ikke mindst et utal af skabe og skuffer.

Køkkenets placering giver de optimale muligheder for at indrette såvel spise stue og dagligstue, med rigeligt plads til reoler og sofa grupper, uden pladsen på nogen måde bliver trang. Herfra kan du nyde udsigten til din store vestvendte altan, hvorfra du har ro og udsigt til grønne områder og hvor der er god plads til at være.

Fra stuen er der adgang til lejlighedens veldisponeret soveværelse, hvor du også finder massere af skabsplads.

Til lejligheden er der ligeledes et veldisponeret badeværelse, med bruseniche, væghængt toilet og mulighed for vaskesøjle, alt sammen i lyse og luftige omgivelser.

I hele boligen er der flotte lyse plankegulve, som kombineret med vinduernes lysindfald skaber rammerne om et unikt hjem, der giver en perfekt bolig som, byder på mange gode muligheder hvad enten det er til seniorerne, singlen, den studerende eller parret der ønsker at være i nærheden af det meste, men stadigvæk vil have lidt ro på.

Bestil din fremvisning allerede nu på 5389 2920.

PRØV LÅNEBEREGNEREN HER

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00