SOLGT - Gråspurvevej 55, 2400 København NV

  • 94 m2
  • 4

Information

  • Sagsnummer: 1001022
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2400 København NV
  • Boligareal: 94 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 2007
  • Energimærke: B

Beskrivelse

Bliv en del af Nordvests nyere stamskud – et flot og moderne boligkompleks fra ’07, der lægger sig i et lukket vænge ud til Nordvestparken.

Ejendommen breder sig ind i parken med sorte facader og store vinduespartier. Der er elevator og svalegange samt gode cykel- og bilparkeringsforhold nede for døren. Foruden Nordvestparkens grønne, rekreative områder byder ejendommens inderkreds på græsplæner og sandkasse, når I helst vil være helt jer selv.

Området er perfekt for den unge familie, der får masser af legearealer for børnene, hvor de kan skrive med kridt på stierne i parken. Lige over for hjemmet får I daginstitution og skole, så de små nemt kan sættes af, inden turen går til arbejde. Der er også nem adgang til omfarts- og motorvejen, så I hurtigt kan komme ind og ud af byen.

Lejligheden ligger højt med flot vue over kvarteret og altanen hængende solrigt mod det intime gårdområde, så alle solskinsdagene kan nydes i privatliv. Der er nemlig masser af plads til at trække grillen frem, når sommeren vender tilbage og samle familien til udemiddage på altanen.

Når der skal handles er indkøbene kun en gåtur væk, og fritidsaktiviteterne er suveræne med idrætsanlægget og Bellahøj Svømmehal tæt på.

Der er ingen tvivl om, at denne fireværelses lejlighed står i god kvalitet. Dørene slår op til to værelser, en åben entre med indbyggede skabe, et luksus badeværelse med vaskesøjle og separat bruseafsnit samt et master bedroom og et dejligt køkkenalrum mod altanen. Overalt er lagt lyse parketgulve, og gulv-til-loft-vinduer spreder et flot lys gennem hele lejligheden.

Det store soveværelse står med garderobeskabe, så I ikke behøver slæbe gamle klædeskabe med i flytningen. Værelserne giver plads til børn eller hjemmekontor, mens det lyse køkkenalrum rigtig samler hjemmet. Køkkenet er veludstyret, og fra sofaarrangementet er der fri udsigt over det grønne nedenfor.

Kom og flyt ind!

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00