SOLGT - Søtofteparken 108, 3660 Stenløse

  • 130 m2
  • 5

Information

  • Sagsnummer: 1001048
  • Boligtype: Rækkehus
  • Beliggenhedsby: 3660 Stenløse
  • Boligareal: 130 m2
  • Grundareal: 267 m2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1974
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Drømmer du og din familie om en tilværelse i Ganløses hyggelige og rolige rækkehuskvarter Søtofteparken? Her har ungerne trygge rammer at vokse op i, og så ligger byen som et smørhul mellem nabobyernes mange muligheder, skovområder og smuk natur. Læs lige videre!

Boligen er beliggende på et lukket vænge, hvor den eneste trafik kommer fra dem, der bor på vejen. For enden af vejen ligger det lange, grønne græsstykke, som er samlingspunktet for nabolagets børn, når der skal brændes noget energi af. Alt i alt et dejligt og børnevenligt kvarter, bare et stenkast fra Ganløse bymidte.

Hjemmet placerer sig i nummer 108, og det præsenterer sig selv smukt med gule mursten og et mørkt tag af cementtagsten. I får her en bolig med nyere vinduer og en moderniseret stueetage med eksempelvis nyt køkken. På den anden side af boligen breder den skønne, sydvendte have sig, og her kan I få frisk græs under tæerne eller bare nyde tilværelsen i solen på træterrassen.

Hoveddøren åbner op til stueetagen med den rummelige og lyse entré. På venstre hånd ligger bryggerset med masser opbevaringsplads og vaskesøjle, mens I på højre hånd kommer ind i det voluminøse køkkenalrum. Det lækre køkken er opført i elegante, hvide materialer med en mørk bordplade og alt i hårde hvidevarer, og det står i åben forbindelse med spisestuen og dagligstuen, der virkelig indbyder til råhygge. Endelig byder etagen på et praktisk gæstetoilet. Førstesalen byder på fire gode værelser, der kan indrettes lige efter jeres behov samt et klinkebadeværelse med badekar.

Med denne adresse kommer I bestemt ikke til at mangle noget! Bare 500 meter fra huset ligger Ganløse bymidte med indkøb, bageri og Ganløse Hallen med idrætsfaciliteter, og bare 200 meter herfra ligger skole og fritidstilbud.

Velkommen!

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00