SOLGT - Kelleris Vang 55, 3060 Espergærde

 • 104 m2
 • 4

Information

 • Sagsnummer: 1001147
 • Boligtype: Rækkehus
 • Ejerudgift pr. md.: 2797
 • Beliggenhedsby: 3060 Espergærde
 • Boligareal: 104 m2
 • Grundareal: 124 m2
 • Værelser / stuer: 4
 • Byggeår: 2000
 • Energimærke: C

Beskrivelse

Velkommen til Kelleris Vang i dette super velindrettede rækkehus i 2 plan, opført i 2000, som rummer rigeligt plads til den lille familie. Beliggende i skønne, rolige og naturfyldte omgivelser, men alligevel tæt på alle Espergærdes mange muligheder. Fra den grønne Rolighedsmose, hvor hunden kan luftes, til flere skønne sandstrande. Den hyggelige Espergærde havn, hvor flere gode spisesteder venter eller en gåtur i Egebæksvang skov, blot for at nævne nogle eksempler. Indkøbet klares, nemt og bekvemt i det velassorteret Espergærde Center, der endda er Danmarks første af slagsen.

Daginstitutioner, sportsfaciliteter og skoler ligger alt sammen ligeledes tæt på. Logistik mulighederne kan næsten heller ikke være bedre uanset om du er i bil, på cykel eller har brug for offentlig transport, f.eks. fra Espergærde Station til København.

Boligen er beliggende i et roligt familie og børnevenligt rækkehus kvarter, for enden af en lukket vej, hvor den eneste trafik kommer fra dem, der bor på vejen. I området findes flere rigtig gode legepladser og grønne områder, hvor ungerne kan sendes hen når der skal brændes noget energi af.

Hjemmet byder ved indgangen på egen parkeringsplads og rummeligt redskabsskur. Hoveddøren åbner op til stueetagen med rummelig og lys entré med smagfuldt gråt flisegulv og stort garderobeskab, hvor der både er plads til at gemme alt fra overtøj til støvsuger væk. Herfra træder du direkte ind i boligens store lyse køkkenrum, hvor det hvide grebsløse og stilfulde ’DESIGNA’ køkken fra 2015, byder på masser af bord, samt skabs- og skuffeplads, så gastronomien kan få frit spil. I køkkenrummet er der ligeledes rigelig god plads til et spisebord, hvor familien kan samles. Med både dobbelt dør ud til boligens forside og franske dobbelt dør til boligens store og lyse stue, er der masser af lys og luft.

I dagligstuen er der også et skønt lysindfald, fra de store sydvendte ruder og herfra er der udgang til en stor fliseterrasse, der fornemt er anlagt i ’rådhusbelægning’. Her finder du en hyggelig lille oase, omkranset af en flot bøgehæk, hvor I kan være i fred.

Fra køkkenrummet kommer du op til boligens første sal, som byder på 3 gode og lyse værelser, alle sammen med skabsplads og et stort bruse badeværelse, med hvide klinker, og samme flotte hvide grebsløse skuffer og skabe som i køkkenet. Her er samtidig plads til vaskemaskine, og også mulighed for vaskesøjle.

I hele boligen er der et lyst og meget velholdt parketgulv, og boligen fremstår generelt rigtig flot og lige til at flytte ind i.

Velkommen hjem !

Bestil din fremvisning allerede nu på 5389 2920.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00