SOLGT - Peter Ipsens Allé 3, 2400 København NV

  • 40 m2
  • 1

Information

  • Sagsnummer: 1001070
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2400 København NV
  • Boligareal: 40 m2
  • Værelser / stuer: 1
  • Byggeår: 1973
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Er det ved at være tid til at flytte hjemmefra, og drømmer du om at bo tæt på byen og studielivet? Så kan du godt begynde at pakke flyttekasserne og forberede dig på en sand boligforelskelse, da vi nu har muligheden for at udbyde denne charmerende lille studielejlighed til salg på grænsen til det attraktive Nørrebrokvarter.

Trukket tilbage fra de store indfaldsveje møder man ejendommen på Peter Ipsens Allé, som både har parkeringsforhold og en grøn græsplæne at brede sig på, når sommersolen atter kigger forbi. Lige i det helt nære lokalmiljø har man nemt adgang til at handle ind i Rema1000 om hjørnet eller besøge den rekreative Nordvestpark, når du trænger til græs mellem tæerne.

På første sal i ejendommen kan du låse hoveddøren op til en særdeles veludnyttet lejlighed, som vil gøre alle dine venner på kollegierne rundt omkring misundelige. Her får du eget badeværelse med separat brus og plads til vaskemaskine samt et pænt køkken, som har luksusforhold også med plads til alle hårde hvidevarer – eks. en opvaskemaskine, så du slipper for den kedelige tjans at skulle vaske glas og tallerkener op i hånden.

Overalt fremstår lejligheden i pæn, indflytningsklar stand og kræver således ikke de helt store forandringer. Du bevæger dig ind i en lille entré med plads til sko og overtøj, og i rummets indbyggede skab kan du gemme praktiske sager af vejen såsom støvsugeren, rejsekufferten og det ekstra sæt sengetøj.

Herfra bevæger du dig videre til en møblerbar gang, som giver adgang til badeværelset samt til hjemmets køkken-alrum og soveværelse i ét. I dette centrale rum skal de fleste af hverdagslivets aspekter forenes, hvad end det gælder madlavning, opgaveskrivning eller hygge med Netflix i sengen. Her er køkken, stue, spisestue og soveværelse nemlig én og samme afdeling, hvilket sagens kan lade sig gøre med rummets praktiske, kvadratiske udtryk. Køkkenet står diskret opført langs den ene væg og efterlader således god plads til lokalets øvrige funktioner.

Lejlighedens intime, men veldisponerede størrelse passer perfekt til den gode beliggenhed, der virkelig indkapsler byens bohemecharme. Her bor man på grænsen til skønne områder, som bl.a. tæller naturlandskabet ved Utterslev Mose samt det sprudlende byliv ved Nørrebro. Et væld af spændende specialbutikker, hyggelige caféer, kulturtilbud og livfulde barer og værtshuse finder du alt sammen i dit nye nabolag.

En skøn lille hybel for førstegangskøbere, studerende og forældrekøbere.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00