SOLGT - Nattergalevej 56, 2400 København NV

  • 49 m2
  • 2

Information

  • Sagsnummer: 1001059
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2400 København NV
  • Boligareal: 49 m2
  • Værelser / stuer: 2
  • Byggeår: 1937
  • Energimærke: D

Beskrivelse

I det rolige ’Fuglekvarter’, på grænsen til Nørrebro, ligger Nattergalevej med naboer, der spænder lige fra viben til mejsen. Her hersker en hyggelig landsbystemning midt i storbyen, der næsten leder tankerne på ”The Village” i NYC.

Man skal kun en kort tur op på cyklen, før man har Nørrebros summende cafeliv og det spændende Stefansgadekvarter, blandt meget andet, for sine fødder. Og trækker den absolutte citystemning i dig, er Rådhuspladsen kun et kvarter væk. I dit tætte nabolag kan du stille shoppelysten i Nørrebro Bycenter, og dagligvareindkøbene kan ordnes kun et par karréer fra hjemmet. Du kan også hurtigt gå til Nørrebro St., hvor S-toget og snart metroen kan gøre benarbejdet for dig, når du skal rundt i verden.

Ejendommen er drevet af en god forening, der holder bygningen ved lige, når der er brug for det. Således er der nyligt udskiftet vinduer og vandrør, og facaden er blevet renoveret.

Foreningen har vundet en særlig konkurrence, udstedt af Københavns Kommune, hvor ejendommen er præmieret med en totalrenovering af gårdmiljøet. Så om blot få år (2019) kan naboerne samles til festlige stunder med grillhygge under åben himmel i spritnye, udendørs rammer.

Foreningen giver ligeledes mulighed for, at man kan forældrekøbe lejligheden, så her kan både studerende, unge og førstegangskøbere være med. Faktisk egner denne toværelses lejlighed sig ideelt som delebolig. Der hjemfaldspligt på lejligheden, men der ligger tilbud på udskydelse af denne fra kommunen.

Man åbner op til en fordelingsentre med fin rummelighed til jakkerne og skostativer, og herfra er der adgang til alle lejlighedens rum. Du får et nydeligt, hvidklinket badeværelse, hvor du ikke behøver bruse over toilettet samt et funktionelt og veludnyttet køkken, der er indrettet med vaskemaskine. Hertil kommer de to værelser, som er næsten akkurat lige store. Den originale stue ligger med et stort vinduesparti mod aftensolen, mens soveværelset vender ind mod gårdområdet.

Slå til nu!

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00