SOLGT - Brøndbyvestervej 66B, 2605 Brøndby

  • 46 m2
  • 1

Information

  • Sagsnummer: 1001028
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2605 Brøndby
  • Boligareal: 46 m2
  • Værelser / stuer: 1
  • Byggeår: 1967
  • Energimærke: C

Beskrivelse

I et lystmuret lejlighedskompleks, indrammet af masser af grønne arealer, ligger denne hyggelige lejlighed med gode muligheder, for at sætte dit præg.

Lejligheden står oprindeligt som en etværelses med en god skillevæg midt i stuealrummet, som du nemt kan skabe et ekstra værelse ud af, så du kan få din helt private sovekrog og gøre brug af stuen, som du lyster.
Det fyldige stuealrum ligger lyst og dejligt ud mod det grønne med aftensolen ind ad vinduerne. Du kan altså indrette middagsbord lige op ad den flotte udsigt og nyde de sene aftenstråler til det sidste over et lækkert måltid med dine venner. Eller måske skabe læsehjørne i lyset, hvor du kan krybe sammen i favoritlænestolen og klare lektielæsningen. Sofaarrangementet kan rykkes op ad soveværelsesvæggen, hvor du kan kaste fødderne op og falde hen med dine yndlingsserier, inden sengen kalder på den anden side.
Det nydelige, lyse køkken står for sig, adskilt af en væg mod stuealrummet, som evt. kan åbnes op, så stue og køkken smelter sammen i ét åbent rum. Pladsen føles ubegrænset, så der er mange kreative muligheder at indfri.
I entreen får du også god plads samt indbyggede skabe fra gulv til loft, der hjælper med fx garderoben eller alt dét, man ikke kan undvære at have lige ved hånden. Som krøllen på hallen står badeværelset pænt med lyse klinker og flisegulv samt separat bruseniche.

Omgivelserne er dejlige. Du har parkeringspladser lige foran ejendommen og mange åbne græsplæner, du kan kaster et tæppe ud på om sommeren og nyde vejret. Du skal ikke bekymre dig om busforbindelser, for dem har du lige ude på gaden med flere i omkredsen. Der er heller ikke langt til S-togstation og Glostrup Shoppingcenter, som smelter sammen i kort cykelafstand fra lejligheden med indkøb, spisesteder, fitness og specialbutikker nok til at tilfredsstille shoppelysten.

En ideel studiebolig eller et førstegangskøb!

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00