SOLGT - Tunegårdsvænget 32, 4030 Tune

  • 115 m2
  • 3

Information

  • Sagsnummer: 1001064
  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 4030 Tune
  • Boligareal: 115 m2
  • Grundareal: 507 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 2016
  • Energimærke: A2020

Beskrivelse

Lad øjet hvile i horisonten og skuldrene sænke sig. Dette er boligen til jer, der vil have en hverdag, hvor fred, lyse omgivelser og en smuk udsigt over det åbne, grønne landskab skaber ro og overskud – men som samtidig ønsker at være tæt på byens mange muligheder. Med boligen på Tunegårdsvænget 32 skal I hverken gå på kompromis med beliggenheden eller boligen. Her er nemlig kræset for selv den mindste detalje…

Villaen er opført i 2016, og den præsenterer sig selv smukt med en gråmuret facade, der prydes af store vinduespartier. Boligen er yderst veldisponeret, og samtidig sikrer den jer et lavt energiforbrug. Fra den hyggelige og rolige villavej fører den stenbelagte indkørsel hen til carporten, som står med et depot i forlængelse, hvor haveredskaberne kan gemmes væk og handy-manden kan indrette værksted. Bagved boligen breder den skønneste, grønne have sig ud. Her kan familiens yngste medlemmer slå sig løs på den store græsplæne, mens de voksne nyder tilværelsen på det skønne og solbeskinnede terrassemiljø med vue over de grønne omgivelser.

I får 115 veldisponerede kvadratmeter, som prydes af elegante kvalitetsmaterialer. Flotte, lyse træ- og klinkegulve breder sig gennem rummene, og de mange vinduespartier sikrer et sublimt lysindfald. Hoveddøren åbner op til entréen, der er udnyttet til perfektion med indbygget skabsplads, og ved siden af står et praktisk vaskebryggers. Boligens hjerte er uden tvivl det skønne alrum. Herinde står køkkenet i elegante, hvide elementer med alt i hårde hvidevarer, og i forlængelse ligger spiseafdelingen, hvor venner og familie kan samles til sociale arrangementer. Der er direkte adgang til den voluminøse træterrasse, og i rummets anden ende ligger stuen og indbyder til råhygge. Boligen råder over to gode værelser – og det ene af dem gemmer endda også på et lækkert walk-in-closet og skønt badeværelse, herudover et flot gæste toilet. 

Med denne adresse bliver I en del af Tunes hyggelige lokalsamfund. Nærområdet er ny anlagt, og det er blevet særdeles attraktivt for børnefamilierne, der får en hverdag i trygge rammer. I er omgivet af naturskønne omgivelser med langstrakte, grønne vidder, og samtidig har I alle dagligdagens fornødenheder lige ved hånden. Bare 1,5 kilometer fra hoveddøren ligger både Netto og SuperBrugsen ved siden af byens apotek og dyreklinik. Tune gemmer naturligvis også på daginstitutioner og en skole, der ligger ved siden af Tune Hallerne og de grønne boldbaner. Og som prikken over i’et er der kun 9 kilometer til Roskilde og 33 kilometer til København via motorvejen.

Her kan jeres boligdrømme gå i opfyldelse.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00