Ulrikkenborg Alle 31A, 2800 Kgs. Lyngby

 • 58 m2
 • 3
 • 3.245.000 kr.

Information

 • Sagsnummer: 1001120
 • Boligtype: Ejerlejlighed
 • Ejerudgift pr. md.: 5110
 • Beliggenhedsby: 2800 Kgs. Lyngby
 • Boligareal: 58 m2
 • Værelser / stuer: 3
 • Byggeår: 1936
 • Energimærke: D

Beskrivelse

Du har nu muligheden for at komme til at bo i denne helt unikke og sjældent udbudte 3V´er hvor du har 112 etagemeter i 3 forskudte plan at boltre dig på.

Boligen, der er beliggende i den populære ejerforening ’Sportshuset’ lige i hjertet af Lyngby, og er en tidligere forretning der er ombygget til lejlighed og fremstår derfor helt unik, med mulighed for at indrette sig lidt ud over det normale.

Lejligheden entreres i stueplan direkte til den ene af lejlighedens 2 lyse stuer, hvorfra der er direkte adgang til lejlighedens stue nummer 2. Den øverste etage er oplagt til dagligstue/TV stue eller måske bibliotek, eller måske noget helt tredje – valget er dit.

Fra stue 2, fører der en flot flisetrappe, i lyse klinker, ned til lejlighedens næste niveau, køkken alrummet. Her finder du det flotte, åbne køkken, i lyse træelementer, hvor enhver hjemmekok vil finde sig mere end godt tilrette. Her er lyst og højt til loftet, og de indbygget spots sørger for en endnu bedre belysning, nå familien samles over middagen ved spisebordet.

Fra køkken alrummet er der samtidig, meget bevendt udgang til den skønne fælles have og på dette niveau, finder du også lejlighedens lyse badeværelse, med brus, der er opført med sandfarvet gulvklinker og store hvidglaseret vægfliser.

Det tredje og sidste niveau i lejligheden ligger direkte under stue 2, her finder du et skønt og rummelig soveværelse, eller kontor, helt afhængig af fantasien.

Der er stuerne og køkken/alrum, flotte lyse plankegulve og i 3 niveau et smukt lyst flisegulv.

Hele lejligheden fremstår lys og flot og har en helt specielt atmosfære og ligger i et af kgs. Lyngbys bedste områder, tæt på Dyrehavens og Frederiksdals grønne arealer, tæt ved S tog og buslinjer ikke langt fra gastronomiske oplevelser for enhver smag og ikke mindst Lyngby storcenters shopping og indkøbs muligheder, kort sagt i nærheden af alt du har brug for.

En oplagt bolig, til dem der vil have alt indenfor rækkevidde, både til børnefamilier og til dem hvor ungerne er fløjet fra reden – mulighederne er mange.

Bestil din fremvisning allerede nu, hvis du vil have chancen for at komme til at bo her.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00