SOLGT - Signalvej 111, 2860 Søborg

  • 78 m2
  • 2

Information

  • Sagsnummer: 1001040
  • Boligtype: Andelsbolig
  • Beliggenhedsby: 2860 Søborg
  • Boligareal: 78 m2
  • Værelser / stuer: 2
  • Byggeår: 2006
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Velkommen til hyggelige, naturskønne Nordsjælland, hvor denne lyse og ikke mindst indbydende lejlighed er beliggende med alt inden for rækkevidde.

Her på Signalvej kan I nemlig nå nær områdets mange muligheder på få min. – enten på få minutters gang, cykeltur eller i bil – og her kan blandt andet nævnes alt fra grønne arealer, skoler, institutioner og indkøb til offentlige transportmuligheder samt et hav af sportsaktiviteter i det dynamiske foreningsliv. Af naturskønne områder kan Smørmosen eller Hareskoven fremhæves, hvor hele familien kan tage ud på en lang og afkoblende gåtur, hoppe på mountainbiken og cykle derud ad eller smutte i løbeskoene og tage sig en rask løbetur blandt de frodige arealer – og de mindste kan parkeres på områdernes legepladser, mens enten mor, far eller sågar begge to løber sig en frisk lille tur. I både Bagsværd, Buddinge og Gladsaxe finder I masser af indkøbs- og offentlige transportmuligheder, og ved Gladsaxe trafikplads vil der i 2021 blive etableret en letbane, der kan transportere jer fra DTU i Lyngby og hele vejen til Ishøj.

Her er masser af muligheder i nærområdet for store og små, såvel som unge og ældre, hvilket boligen heldigvis også kan huse. Lejligheden er nemlig beliggende i en god ejendom fra 2006, og selve boligen fordeler sig over 78 veldisponerede kvm. De mange kvm. spreder sig over en lys entré, et nydeligt og ikke mindst nutidigt badeværelse med flot væghængt toilet, et godt værelse med et skønt lysindfald fra det store vinduesparti samt et stort opholdsrum i form af kombinationen mellem det åbne samtalekøkken og stue – hele lejlighed står i en super stand, og det flotte parketgulve er med til at understrege dens indbydende karakter. Fra det skønne opholdsrum er der rig mulighed for både at indrette med sofahjørne og spiseområde, og fra begge områder er der direkte udgang til den solrige sydøst-vendte altan.

I denne veldrevne forening er der bla. mulighed for forældrekøb og foreningen følger en valuar vurdering, senest på kr. 230.000.000,- med en langfristet gæld på kun kr. 153.975.033,- som der afdrages på.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00