SOLGT - Vedbendvej 4, 2900 Hellerup

  • 70 m2
  • 3

Information

  • Sagsnummer: 1001062
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2900 Hellerup
  • Boligareal: 70 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1938
  • Energimærke: E

Beskrivelse

70 lyse, lækre og fuldstændig indflytningsklare kvadratmeter placerer sig på Vedbendvej 4. Her er du omgivet af smuk natur og et stemningsfyldt gadebillede – lejligheden er nemlig beliggende i smørhullet mellem Hellerup og Gentofte.

Lejligheden er beliggende i en gedigen, gul murstensbygning fra 1938 med bla. nyere vinduer og i en veldrevet ejerforening. Ejendommen er desuden omkranset af hyggelige, grønne fællesarealer, hvor man kan få frisk græs under tæerne, slænge sig i skyggen under træerne eller invitere venner og familie på grillmiddag en lun sommeraften. Boligen placerer sig til venstre i den høje stueetage, og herfra får man direkte adgang til de grønne områder fra boligens store altan. 


Boligen råder over 70 kvadratmeter, og den byder på et skønt lysindfald og smukke stuklofter. Man bydes velkommen i entréen, der er udnyttet til perfektion med indbygget skabsplads, som gemmer på en vaskemaskine, og herfra er der adgang til resten af boligen. Badeværelset placerer sig på venstre hånd med terrazzogulv, hvide klinker og et badekar, og ved side af ligger det voluminøse alrum, som virkelig er boligens samlingspunkt. Herinde står det elegante, hvide køkken i åben forbindelse med spiseafdelingen, hvorfra der er udgang til en lille altan mod øst, hvor morgenkaffen kan nydes til lyden af fuglekvidder. Stuen breder sig ud mod vest og indbyder til råhygge med adgang til en stor altan med sol fra formiddag til aften. Boligen byder også på et godt værelse, hvor man kan indrette sig med dobbeltseng, det helt store klædeskab og måske også en lille kontorplads.

Med denne lejligheds beliggenhed kommer I helt sikkert ikke til at mangle noget. Man er tæt på indkøbsmuligheder, uddannelsesinstitutioner og områdets skønne, grønne arealer. Samtidig er der nem adgang til motorvejen, Dyssegård St. og Hellerup St., og så ligger Hellerup Havn bare en kort cykeltur væk.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00