SOLGT - Poppelgade 5, 2200 København N

  • 55 m2
  • 2

Information

  • Sagsnummer: 1001063
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2200 København N
  • Boligareal: 55 m2
  • Værelser / stuer: 2
  • Byggeår: 1860
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Velkommen til Nørrebros charmerende hipsterkvarter, hvor du aldrig kommer til at kede sig.

Den super hyggelige, lille Poppelgade giver dig den bedste location midt i brolivets spændende vrimmel. På ét minut er du en del af Guldbergsgade stemningen, hvor små, lokale spisesteder frister blandt Michelin-anbefalede restauranter. Den altid levende lille gade ved Empire Bio ligger i perfekt vinkel til solen og inviterer københavnere til at sætte sig i aperitivo-timen med snacks og drinks. Sankt Hans Torv er klassikeren, hvis man vil mødes til kaffehygge eller gadefest, når Distortion fylder byen. Denne centrale beliggenhed byder dog også på fredelige åndehuller, i bl.a. Byoasen, hvor man kan komme på ’bondegårdsferie’ i egen by, med et visit hos kaninerne og hønsene. Den sande Nørrebrovibe kommer rigtig til i sin ret på Dronning Louises Bro, bare 10 min. derfra på gåben, hvor man kan sidde i eftermiddagssolen med udsigt over Søerne. Man har desuden alle busforbindelser i gåafstand og snart metroen ved Runddelen – men cyklen er stadig kongen, når man skal mod Indre By. Rute kan tilbagelægges på bare 7 min.

Denne toværelses lejlighed byder velkommen helt oppe på 4. sal, langt over gadelivet, hvor luften og lyset hersker. Her går døren op til 55 super fede m2, der emmer af en rå, urban atmosfære, som leder tankerne på et New Yorker Loft. Lejligheden er åbnet op, så den rummer et godt badeværelse med adskilt bruseniche, et skønt, separat soveværelse med godt lysindfald og et dejligt, kombineret køkkenalrum og stue, der fungerer som lejlighedens primo-rum. Oven i hatten får du plankegulve overalt og stuklofter, der giver boligen et klassisk islæt.

Køkkenalrummet er defineret af hvidmalede træbjælker, der danner overgangen fra stue til køkken. Her kan man nemt forestille sig et middagsbord med fyldte glas, gæsterne, der spændt tager plads ved barpladserne langs den åbne køkkenlænge og dig, der lægger sidste hånd på måltidet. Som den bedste detalje, kan aftenen sluttes af på den store, altan, der hele dagen og aftenen med, ligger badet i solskin.

I ejendommens lukkede gårdmiljø er der heller ikke sparet på detaljerne. Her er de grønne rammer anlagt til perfektion, så alle kan finde et fristed, om man vil gynge eller sole på græsset, nusse om sin egen lille køkkenhave eller bare nyde aftensmaden på bordebænkesættene i fred og ro. Der er ligeledes cykelskure, så man kan trække sin ’bedste ven’ ind i trygge omgivelser.

Dette er Nørrebros luksusudgave af en førstegangsbolig eller en studenterhybel – som tilmed kan finansieres af forældrene!

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00