SOLGT - Vadsbjerg 25, 2760 Måløv

  • 190 m2
  • 5

Information

  • Sagsnummer: 1001020
  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 2760 Måløv
  • Boligareal: 190 m2
  • Grundareal: 854 m2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1976
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Nu har du og din familie mulighed for at blive de nye ejere af denne hyggelige villa på en lukket villavej i et roligt kvarter. Her har I grøn natur og fred omkring jer, og blot 19 kilometer fra jeres hoveddør finder I Københavns pulserende byliv.

Med en af byens absolut allerbedste beliggenheder finder I denne velproportionerede og voluminøse villa.  På denne fantastiske grund kan I være jer selv, og så får I udsigt over et fredet, grønt naturområde. I Måløv er der rigeligt med muligheder for familiens yngste medlemmer, her er nemlig institutioner, skole og idrætspark. I skal heller ikke bekymre jer om indkøb, for lige nede ved Måløv St. ligger både en Meny og en Netto lige ved siden af bageriet, konditoriet og apoteket.

Villaen er yderst velholdt, og den er opført i røde mursten, delvist beklædt med træ, og med brune vindueskarme. Villaen er omgivet af en frodig have, hvor der gemmer sig en carport, et skur og en overdækket fliseterrasse. Her kan I nyde solnedgangen på en lun sommeraften med udsigt over det grønne område, mens ungerne trygt er løbet på opdagelse med nabolagets børn.

Indendørs byder boligen på 190 kvadratmeter at boltre jer på fordelt over stueplan og 1. sal. Efter hoveddøren bydes I velkommen af den store entré, som fører jer videre ind i boligen. Til venstre ligger alrummet med plads til hyggekrog og spisestue, og herfra er der udgang til terrassen. Køkkenet er opført i lyse elementer, og i den anden ende af stueplan ligger et praktisk bryggers, et stort badeværelse med separat bruseniche og et værelse, som kan indrettes efter familiens behov. Tilbage i entreen fører trappen op til 1. sal, som gemmer på to gode værelser, et badeværelse og en stue, der virkelig indbyder til råhygge med den charmerende brændeovn. Fra stuen fører glasdøren ud til den overdækkede altan med byens nok bedste vue.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00