SOLGT - Lindehaven 33, 2500 Valby

  • 175 m2
  • 5

Information

  • Sagsnummer: 1001113
  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 2500 Valby
  • Boligareal: 175 m2
  • Grundareal: 690 m2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1962
  • Energimærke: G

Beskrivelse

Set fra gadeplan tager denne klassiske villa sig flot ud: den røde murstensfacade står i perfekt kontrast til de hvide vinduesrammer, imens den nydeligt anlagte forhave giver et godt førstehåndsindtryk.

Indenfor slår vi dørene op for 175 m2 beboelse samt en helt fantastisk underetage på 100 m2. I underetagen er der rig mulighed for at fejre livets store begivenheder i multirummet med integreret bar, og hvis I trænger til et afbræk i hverdagen, så er der indrettet sauna i et af de andre rum, som indbyder til ren afslapning. Ydermere venter der jer et praktisk viktualierum, et disponibelt rum og et badeværelse med brusemiljø. Resten af huset fordeler sig over to etager og byder velkommen i en superflot hall, med svungen trappe til 1. salen og underetagen. I finder hjemmets fælles arealer i stueetagen, hvor to stuer ligger i forlængelse af hinanden og danner villaens samlingspunkt. Den ene stue indbyder til sofahygge foran pejsen, imens den anden giver direkte adgang til en skøn terrasse, som forener inde- og udelivet. Etagen afsluttes med et gæstetoilet og et charmerende køkkenalrum i retro-stil. På 1. salen finder I et badeværelse med kombineret badekar og brus, samt tre store værelser, som giver rig plads til familielivet. Gennemgående for villaen er de superfine detaljer og den veludnyttede rumfordeling, og med få moderniseringer, vil den stå klar til at opfylde boligdrømmen!

Også udelivet er helt i top, for omkring huset breder en dejlig have sig med grønne arealer, som indbyder til børneleg og familiehygge på de varme sommerdage. Grunden er endvidere anlagt med en garage, hvor bilen kan parkeres, eller manden i huset kan sysle med gør-det-selv-projekter.

Hele herligheden er beliggende på Lindehaven 33, et roligt villakvarter, hvor hverdagens fornødenheder er lige ved hånden. De daglige indkøb kan klares i Dagli’Brugsen, imens de lokale pizzeriaer står klar med syndig take-away på de travle hverdage. Børnefamilien kan glæde sig over de nærtliggende skoler og daginstitutioner, og når fritidsinteresserne skal plejes, så er der boldklub og idrætshal inden for gåafstand. Byens liv brydes hurtigt af kvarterets grønne områder ved Vigerslevparken, hvor I kan nyde den fine natur, Harrestrup Å og den gode, udendørs legeplads. Med nøglerne til denne villa, har I det hele lige ved hånden, men skulle I alligevel trænge til luftforandring, så er der busforbindelser lige rundt om hjørnet og togforbindelser ved Ny Ellebjerg St., bare 5 minutters cykeltur herfra.

Her får I hele pakken!

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00