SOLGT - Ordrup Jagtvej 183, 2920 Charlottenlund

  • 54 m2
  • 2

Information

  • Sagsnummer: 1001002
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2920 Charlottenlund
  • Boligareal: 54 m2
  • Værelser / stuer: 2
  • Byggeår: 1969
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Velkommen til Charlottenlund, et charmerende område med alt hvad hjertet begærer inden for rækkevidde. Her finder I denne drøm af en bolig, hvor livet nydes under åben himmel og hvor hver og en kvadratmeter er udnyttet til fuldest.

 

Den røde murstensbygning står flot på den stille vej og råder over 54m2, med adgang til skøn fælleshave og en god rumfordeling. Her åbnes der op for en lys entre med indbyggede skabe, hvor sko og overtøj kan stilles af vejen inden I fortsætter videre ind i hjertet af boligen, nemlig den skønne opholdsstue. Her samles venner og familie til hyggelige stunder, hvor udsigten over haven nydes fra sofakanten, og hvor middagen serveres ved spisebordet. Rummet kombinerer nemlig spisestue og dagligstue på bedste vis, og når solen står højt, danner den sydøst vendte terrasse de perfekte rammer for en dejlig sommerdag. Her er der plads til både borde og stole, hvor livet nydes under åben himmel, imens de mindste i familien leger i de grønne omgivelser. Og når aftenen falder på, kan I trække jer tilbage i det store værelse, som ligger helt afskåret fra trafikerede veje, og sikrer jer en uforstyrret nattesøvn.

 

Køkkenet indbyder til at finde jeres indre kok frem og den gode bordplads, opbevaringsmulighederne og de indbyggede hvidevare gør det til en sand fornøjelse at tilberede en dejlig middag for venner og familie. Sidst, men ikke mindst, har vi et nydeligt badeværelse med et stort badekar, hvor I kan læne jer tilbage efter en lang dag, og mærke hvordan hverdagens bekymringer langsomt forsvinder i de afslappende omgivelser. 

 

Det skønne nabolag sætter jer i cykelafstand til indkøb, grønne parkområder og vandet, som indbyder til hyggelige gåture ved bølgernes brus. Her har I alt hvad I behøver tæt på, og når I trænger til storbysstemning, så er der både busforbindelser og toge i nærheden, som tager jer direkte ind til hovedstaden.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00