SOLGT - Halsskovgade 2, 2100 København Ø

  • 48 m2
  • 2

Information

  • Sagsnummer: 1001018
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2100 København Ø
  • Boligareal: 48 m2
  • Værelser / stuer: 2
  • Byggeår: 1965
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Denne hyggelige lejlighed ligger i hjertet af Østerbro. Lejligheden ligger i blandt de skønneste omgivelser blot et stenkast fra Østerbrogade, hvor du finder en masse spændende butikker at gå på opdagelse i. Derudover finder du her på Østerbro alverdens små gader og stræder, der byder på hyggelige cafeer og kaffebarer i et væk. Således kan du tage din bedste ven, kæresten eller en helt tredje under armen og nyde en god omgang brunch i bedste storbystil. Samtidig befinder du dig i gåafstand til Fælledparken, hvor du kan gå lange ture, indånde den friske luft og blive i godt humør af den grønne natur.

 

Lejligheden er lige så hyggelig som dens omgivelser. Lejligheden er del af en større etageejendom tilbage fra 1965, der er opført med svalegange, byder på gode parkeringsmuligheder og tilbyder den absolutte bedste udsigt.

 

Lejligheden ligger på 2. sal og udfolder sig med 48 m2, der virkelig er godt udnyttet med en særlig god indretning. Lejligheden er nemlig indrettet med en stue, et køkkenalrum, et rummeligt værelse samt et badeværelse med badekar. Køkkenalrummet har en rigtig god størrelse med mulighed for indretning af spiseplads, hvorfor du uden tvivl vil blive udnævnt som vært, når der er dømt madklub med vennerne. Stuen er rigtig hyggelig og fra vinduet kan du tilbringe mange gode timer med at observere bylivet ned på gaden. Derudover byder lejlighedens rummelige og lyse værelse på gode indretningsmuligheder, mens badeværelset er friskt og indbydende med hvide klinker på væggene.

 

Denne lejlighed er med sin gode indretning, fantastiske placering og ikke mindst charme ideel for den unge studerende, der vil opleve og nyde bylivets mange goder. Derudover er lejligheden også perfekt for førstegangskøberen, der søger det hyggeligste og mest charmerende hjem på hele Østerbro.

 

Varmt velkommen til!

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00