SOLGT - Frederikssundsvej 346, 2700 Brønshøj

  • 35 m2
  • 1

Information

  • Sagsnummer: 1001056
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2700 Brønshøj
  • Boligareal: 35 m2
  • Værelser / stuer: 1
  • Byggeår: 1969
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Helt oppe på 5. sal finder du denne lille, charmerende lejlighed på 35 kvm med skøn udsigt fra svalegangen over byens tage og de nærtliggende grønne arealer.  Ejendommen er beliggende centralt i Brønshøj med en Netto lige nede på hjørnet samt små butikker og spisesteder på de omkringliggende gader.  

Ejendommen er placeret tilbagetrukket fra Frederikssundsvej af en lille stikvej, og du er derfor afskærmet for den meste trafikstøj, når du befinder dig på 5. sal.

Boligen er indrettet med en praktisk entré med en stor skabsvæg, der giver dig muligheden for at gemme både overtøj, en støvsuger og rengøringsartikler af vejen. Badeværelset fremstår velholdt med hvide klinker på væggene og en stor, separat glasbruseniche.

Lejligheden rummer endvidere et lyst køkken med emhætte og god skabsplads. Køkkenet er indrettet med en lille halvvæg, der skaber en hyggelig spiseplads. Boligen kan foruden en seng snildt indrettes med en lille spisekrog eller en skrivebordsplads. Det store vinduesparti skaber et lyst og åbent miljø i lejligheden, og du har fra soveværelset udgang til svalegangen, hvorfra den fantastiske udsigt kan nydes imens der slikkes sol eller læses en bog ved et lille cafébord.

Ejendommen er beliggende tæt på offentlig transport med under 1 km til Husum st., og du kan i løbet af en halv time befinde dig midt i Indre By i København, hvad enten du hopper på en bus, et tog eller en cykel. Hvis du trænger til græs under tæerne kan den hyggelige park, Kagsmosen, nås med en lille cykeltur.

Denne bolig er det oplagte køb for en ung førstegangskøbende studerende, der er på udkig efter sit første hjem tæt på byens mange muligheder.
Bygningen er beliggende på lejet grund og standard finansiering ikke opnås.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00