SOLGT - Jernbane Allé 21, 2720 Vanløse

  • 72 m2
  • 2

Information

  • Sagsnummer: 1001015
  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2720 Vanløse
  • Boligareal: 72 m2
  • Værelser / stuer: 2
  • Byggeår: 1974
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Få en af Vanløses bedste beliggenheder her midt på Jernbane Allé, hvor butikslivet strækker sig langt ned ad gaden med Vanløse Kulturhus og den hyggelige biograf i mængden.

Den charmerende 70’er-ejendom skiller sig ud i nabolaget med svalegange mod hovedgaden, og herlige, sydvestvendte altaner på bagsiden mod den intime gårdhave, hvor beboerne kan nyde et flot vue til solnedgangen. Den grønne gård er privat aflukket med et flot græsbeklædt centrum og bordebænkesæt langs kanten samt plads til cykelparkering.

Lige nedenfor ligger Netto, mens flere gode indkøbsmuligheder popper frem omkring dig. Den gode placering lader det være op til dig, om du vil benytte Vanløse eller Flintholm St., der begge er i kort gåafstand med metro, busser og S-tog, så du er helgarderet. Kan du ikke nå toget på Vanløse, er der en god chance for, du kan fange det på Flintholm.

For enden af din vej breder Grøndalsparken sig med kilometer efter kilometer parkstrækninger, der bare inviterer til løbe- eller gåture i det grønne. Og lige på den anden side begynder Frederiksberg hvis skønne indre, du kan nå med bare en 10 min. cykeltur.

Den 72 m2 store lejlighed byder indenfor til en fordelingsgang med skabsplads fra gulv til loft. Under dig ligger lyse trægulve, som fordeler sig overalt – med undtagelse af det renoverede badeværelse fra ’09, hvor små, mørke fliser erstatter trægulvet. Hvide og sorte farver spiller sammen på væggene og i den separate bruseniche. Også køkkenet er nyt fra ’09 gjort af flotte, sorte højglansmoduler med lyse kontraster og spiseplads til fire.

Soveværelset giver en hel særlig luksus med en stor walk-in-garderobe forenden, og i den store stue danser lyset ind fra sydvest med udgang til din egen altan. Herude er lykken gjort. Med middags- og aftensolen lige i ansigtet kan du betragte de grønne omgivelser helt privat.

En bolig med bred appel, hvor mange kan være med!

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00