SOLGT - Hyltebjerg Allé 64C, 2720 Vanløse

  • 84 m2
  • 3

Information

  • Sagsnummer: 1001052
  • Boligtype: Andelsbolig
  • Beliggenhedsby: 2720 Vanløse
  • Boligareal: 84 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 2004
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Hyltebjerg Allé forgrener sig til et roligt, privat boligvænge lige ved Damhussøen og Damhusengen i Vanløse. Her langs dette nyere boligbyggeri fra ’04 kan man belejligt parkere bilen i de tilstødende afmærkningsbåse. De dejligste, grønne fællesområder spreder sig rundt om blokkene, som den veldrejede forening holder pænt ved lige. Foreningen har ligeledes en god økonomi, hvorfor man her ikke skal bekymre sig om noget.

De skønne grøntområder ligger frit for, når sommeren tager fat, hvor man kan nyde hjemmegrillede pølser på de opstillede borde og bænke eller spille bold med junior ved fodboldmålene. Her hører man ikke en lyd fra bylivet, der alligevel summer ikke langt fra hjemmet med bl.a. den aktive Ålekistevej, der løber få hundrede meter fra adressen med butikker og spisesteder, cafeer og kaffebarer. Vanløsehallerne, daginstitutioner og Hyttebjerg Skole er også i kort gåafstand, når børnene skal sættes af i skole eller til sport. Og måske bedst af alt er naturens sceneri, der afspejles i Damhusengen og Damhussøen, hvor man kan slippe løbebene fri eller slentre med den mindste i hånden rundt langs vandet.

Det velrenommerede byggeri byder på gode komfortløsninger som bl.a. dørtelefon, elevator og affaldsskakte, så man kun lige skal uden for døren med skraldet.

Lejligheden ligger i stueplan, hvilket betyder en stor, privat haveterrasse i aftensolen med plads til, at hele familien kan samles til udendørsmiddage. Driller vejret, fungerer den delvise overdækning som ly. Direkte fra havelågen kan I åbne op til fællesarealerne.

Boligen er god til et bredt publikum med sin veltænkte planløsning og de to store soveværelser, der begge har adgang til det moderne badeværelse. Her kan man klare vasketjansen, og der er separat bruseniche. Boligens hjerte er det luftige køkkenalrum med dagligstuen i åben forlængelse, der kalder på hyggestunder i alle afskygninger.

Velkommen!

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00