SOLGT - Ridebanevang 17, 2820 Gentofte

  • 96 m2
  • 5

Information

  • Sagsnummer: 1001116
  • Boligtype: Rækkehus
  • Beliggenhedsby: 2820 Gentofte
  • Boligareal: 96 m2
  • Grundareal: 314 m2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1946
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Lidt nord for København placeret mellem utallige grønne og meget hyggelige områder finder vi dette smukke arkitekttegnede rækkehus, der nu kan blive jeres næste hjem. Boligen er tegnet af Arne Jacobsen og er opført i 1946. Den består af et stueplan på 96 kvm. samt en kælder på samme antal kvm.

Til boligen hører en stor solrig og lækker baghave, som er helt privat, og endda med en skøn stor terrasse. Når man bevæger sig mod huset, er det første, som møder en, en hyggelig og fin, lille forhave, som byder én velkommen. Fra første øjekast bærer rækkehuset tydeligt præg af at være arkitekttegnet og fremstår også i enormt god stand.

Boligen har gennemgået en del renoveringer, gennem årene, som blandt andet har budt på et nyt tag, nye skorstene, nye gulve og lækre badeværelser, samt udskiftning af gasfyr. Boligen har en helt ideel placering, tæt på grønne områder og offentlig transport. I området omkring boligen ligger nemlig både Bernstorff Slotshave, Hundesømosen, Garderhøjfortet, Ermelunden og ikke mindst Dyrehaven, som alle fire er hyggelige og smukke grønne områder. Der er altså rig mulighed for at pakke en picnickurv og begive sig ned for at slappe af og nyde hinandens selskab. Man kan også blot tage sig en gåtur i de skønne omgivelser, og koble af efter en lang dag. I gåafstand fra boligen ligger desuden Jægersborg station, hvorfra man hurtigt kan tage S-toget ind til København.

På stueplan finder vi først og fremmest det lyse og meget moderne køkken, hvor der er god plads til at skabe et skønt måltid, som hele familien kan nyde sammen. Gennem en buet åbning kan man se ind til den store stue, hvor der er en lys og venlig atmosfære. Stuen er smart opdelt i to områder, som man kan indrette som henholdsvis spisestue og dagligstue. I stuen kan familien sammen spille brætspil eller se en god og spændende film, og på den måde få en masse dyrebar kvalitetstid sammen.  På stueplan finder vi også et stort og lyst badeværelse med bruseniche, samt 3 gode værelser. Her er altså rum og plads nok til, at alle familiens medlemmer kan få sit eget, som de da kan forme, lige som de selv går og drømmer om.

Den tilhørende kælder fordobler kvadratmeterne i huset og giver altså enormt meget plads, hvorpå man kan udfolde sig. Hernede kan man indrette værelser, skulle man have brug for flere, et spillerum, et rum hvor man kan udfolde sin hobby eller noget helt fjerde. Det er altså kun fantasien, der sætter grænsen for, hvordan man ønsker at udnytte kælderen til fulde. I kælderen er der også indrettet et praktisk vaskerum, hvor der er god plads til at klare dagligdagens gøremål, og så er der også et fint badeværelse.

Alt i alt et skønt rækkehus, der er lige til at flytte ind i.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00