Nørrebakken 3, 3070 Snekkersten

 • 86 m2
 • 3
 • 3.195.000 kr.

Information

 • Sagsnummer: 1001148
 • Boligtype: Ejerlejlighed
 • Ejerudgift pr. md.: 2555
 • Beliggenhedsby: 3070 Snekkersten
 • Boligareal: 86 m2
 • Værelser / stuer: 3
 • Byggeår: 2017
 • Energimærke: A2015

Beskrivelse

Velkommen til det eftertragtede og nyopførte ’GENUA HOUSE’ som ligger centralt i Snekkersten, med Comwell Borupgaard som din nabo. Her befinder du dig i nærheden af både Øresund og Egebæksvangs smukke grønne skovområder, så du har de bedste betingelser for at kunne finde den ’indre ro’.

Ejendommen er opført i 2017 og lejlighederne ligger højt placeret nær Snekkersten station, med indkøbsmuligheder, beliggende i ejendommens nederste etage. Det betyder at du fra alle lejlighederne har en smuk udsigt over området og kig til vandet. Ejendommens fællesarealer og gangpartier bliver med smuk beplantning og rekreative områder, hvor du kan mødes med dine naboer over et hyggeligt glas og nyde solen og udsigten.

Snekkersten, byder med sin centrale beliggenhed, på alle tænkelige faciliteter. Her finder du fremragende logistik muligheder, hvad enten du benytter dig af bil, tog, bus cykel eller båd for den sags skyld. Snekkersten station, ligger få minutters gang fra lejligheden, hvorfra du kan snildt kan komme til Helsingør, Hillerød eller København. Det gamle og hyggelige fiskerleje Snekkersten Havn og ikke mindst Skotterup Strand med det fineste sand, ligger også kun en kort cykeltur borte. Kort sagt, idyl og ro, men alligevel tæt på kultur og oplevelser.

Fra den rummelige parkeringsplads tager du elevatoren op til ejendommens rekreative fællesområde, hvor du via et lille stisystem, kommer hen til din lejlighed, der ligger trukket lidt tilbage således du har lys og luft. Lejligheden byder først på en lille entré med skabsplads, hvorfra du træder ind i lejlighedens store køkken/alrum. Det åbne køkken er lyst stilrent, med en lille ø der adskiller køkken fra spisepladsen. Her findes masser af skabs- og skuffeplads og rigeligt med bordplads, så hjemmegastronomen kan udfolde sine evner. Herfra har du det fulde overblik over den store lyse stue med de store gulv til loft vinduer. Herfra har du hele 2 udgange til den skønne store terrasse, hvorfra du har kig til Øresund.

Fra stuen, har du adgang til boligens soveværelse, som byder på stor skabsvæg og et stort gulv til loft vindue, som igen giver lys og luft.

Lejligheden er registreret som 3 værelses, men er pt. kun en 2 værelses. Der er i den bagerste del af stuen, er der mulighed for at etablere et ekstra værelse, hvis der skulle være behov for et kontor eller børneværelse.

Sidst men bestemt ikke mindst, så er boligens badeværelse stilrent udført med glasbruseniche naturligvis i lette lyse farver, med vaskesøjle.

I hele boligen er der flotte lyse plankegulve i eg, som kombineret med vinduernes lysindfald skaber rammerne om et unikt hjem, der skal opleves.

Bestil fremvisning allerede nu på 5389 2920, allerede nu.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00