Oehlenschlægersgade 71, 1663 København V

 • 158 m2
 • 5
 • 4.912.694 kr.

Information

 • Sagsnummer: 1001127
 • Boligtype: Andelsbolig
 • Boligydelse pr. md.: 6838
 • Beliggenhedsby: 1663 København V
 • Boligareal: 158 m2
 • Værelser / stuer: 5
 • Byggeår: 1885
 • Energimærke: C

Beskrivelse

På én af Vesterbros mest attraktive adresser i krydset mellem Oehlenschlægersgade og Dybbølsgade, ligger denne charmerende ejendom som er opført i 1885.

Her befinder du dig, i en urban jungle af forskellige attraktive muligheder, hvad enten du har lyst til at besøge gode cafeér eller hyggelige autentiske spisesteder, gode shopping og indkøbsmuligheder, så er alle muligheder åbne indenfor meget kort afstand ligesom Sdr. Boulevards grønne områder også er lige om hjørnet og med en kort cykeltur, så befinder du dig enten i Frederiksberg have og Søndermarken, eller den attraktive havnefront ved Kalvebod brygge. Kort sagt alt hvad byen kan tilbyde ligger lige for dine fødder, herunder slevfølgelig også gode bus og tog muligheder, bl.a. den kommende METRO ved Enghave Plads.

Denne skønne lyse og højloftet lejlighed er blevet gennemrenoveret i 2013, med sans for gode detaljer og en høj kvalitet hele vejen igennem. Lejligheden byder således på 2 store lyse stuer, og 2 soveværelser, et stort køkken alrum med et hvidt grebsløst MULTIFORM køkken med bla. Quooker og rigeligt med aflægningsplads – her kan kokken bare gå i gang. Et supermoderne badeværelse med både bruseniche, badekar og væghængt toilet udført i store lækre mørkegrå klinker, hvor der er masser af plads. Et velindrettet bryggers, med plads til bl.a vaskesøjle og et mindre gæstetoilet.

Overalt i lejligheden er der flotte brede plankegulve som sammen med de åbne og lyse rum, giver en helt speciel oplevelse af boligen.

Fra den ene stue er der udgang til den ene af lejlighedens 2 altaner, hvor du kan følge med i livet på gaden, og fra det ene værelse, er der ligeledes udgang til den anden af altanerne.

Til foreningen hører der en skøn stor grøn og børnevenlig fællesgård, hvor sommeren kan nydes i fulde drag.

Foreningen er særdeles veldrevet, og følger valuarvurdering, senest på kr. 53.300.000,- og har en langfristet gæld på blot kr. 4.778.300,- som der afdrages på.

Den helt ideelle lejlighed til eksempelvis den lille familie, der ønsker at bo i byen uden at gå på kompromis med hverken plads eller kvalitet.

Kontakt

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.

Vil I vide hvor meget jeres bolig er værd?

Går du i salgstanker, er første skridt en salgsvurdering, hvor vi gennemgår din bolig og giver en præcis vurdering af værdien

Bestil salgsvurdering

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00