Køberrådgivning

Hos Mæglercompagniet står vi også på din side hvis du er i marked for at købe bolig.

Med vores brede erfaring fra handel i alle former for private boligtyper, står vi som en stærk, sikker og solid partner for dig som boligkøber, således du er sikker på at få den rette rådgivning og sparring i hele dit boligkøbsforløbet – lige fra den første fremvisning til handlen er endelig afsluttet.

Vores boligrådgivningspakke består af flere trin, hvor du har mulighed for at vælge den løsning der passer dine behov bedst:

Assistance ved besigtigelse og købsvurdering.
Vi besigtiger op til 4 boliger*, sammen med dig og gennemgår herefter de relevante dokumenter & rapporter for den pågældende bolig. Herudover kigger vi på boligens potentiale, eventuelle fremtidige muligheder og områdets prisudvikling.
Således at vi kan give dig den bedst mulige rådgivning om boligkøbet, ud fra dine ønsker og behov og samtidig vurderer om boligen skal gennemgås af en byggesagkyndig.

Pris kr.: 2.499,-

Professionel prisforhandling.
Når man som køber har fundet drømmeboligen, kan selve prisforhandlingen til tider godt gå hen op blive en lidt ”besværlig” opgave da man typisk er blevet forelsket i boligen og derfor ikke er objektiv.

Hos Mæglercompagniet er vi professionelle forhandlere og har ikke nogen emotionelle aktiver i boligen, når vi forhandler med enten sælger eller sælgers ejendomsmægler.

Samtidig har vi et meget større og bredere indblik i boligpriser og markedsudvikling end de fleste boligkøbere har og er vant til at forhandle boliger af alle typer.
Derfor kan vi i de fleste tilfælde få forhandlet os frem til en bedre pris, end du som boligkøber selv ville kunne.

Honorar: 10% af det opnået afslag.

Købsaftalens gennemgang og berigtigelse.
Når du har fundet den rette bolig, enten med vores hjælp eller ved egen hjælp, og sælger har accepteret din pris – så skal du skrive under på en købsaftale.

Det er enormt vigtigt at du sikre dig at du har såvel bank- som rådgiver forbehold på købsaftalens pkt. 11 førend du skriver under, således du altid har en vej ud af en handel hvor der viser sig at være fejlagtige eller ubekendte oplysninger.

Når købsaftalen, med forbehold, er underskrevet af alle parter gennemgår vi aftalen samt alle handlens dokumenter og udfærdiger en ”godkendelsesskrivelse” som vi fremsender til sælgers ejendomsmægler og sikre at alle vores evt. forbehold vil blive opfyldt.
Vi gennemgår og rådgiver dig om eventuelle forsikringstilbud, således du er bedst mulig sikret i fremtiden.

Så snart handlen kan meldes endelig, sørger vi for berigtigelse af handlen, altså udfærdigelse eller kontrol af skøde og tinglysning, samt udfærdiger eller kontrollerer refusionsopgørelse. Og sørger naturligvis for koordinering i mellem parternes pengeinstitutter samt afslutning af handlen.

Pris kr.: 7.500,- **

Komplet boligkøberservice.
I en travl hverdag og i en tid hvor boligerne bliver solgt næsten hurtigere end de kommer til salg, kan det for en almindelig boligkøber med job og familie være en næsten umulig opgave at holde øje med boligmarkedet hele tiden.

Derfor tilbyder Mæglercompagniet en komplet ”boligkøber service”, hvor vi ud over samtlige ovenstående trin også kontinuerligt holder øje med netop den boligtype som du er på udkig efter.

Dette gør vi ved ikke kun ved at holde øje med boligportalerne, men også ved hjælp af vores omfattende netværk af forskellige ejendomsmæglere/bolighandlere rundt om i landet.

På denne måde sikrer du dig at få information om de boliger der er relevante netop for dig, ud fra dine specifikke ønsker og behov.

Da denne løsningsmodel er mere kompleks og tidskrævende, helt afhængig af boligtypen og ikke mindst dine behov og ønsker, derfor giver vi tilbud på denne service fra sag til sag.

Har du spørgsmål til Mæglercompagniets køberrådgivning, kontakt os endelig på telefon 5389 2920 eller mail info@maeglercompagniet.dk

*    For besigtigelse af flere boliger, tillægges et gebyr på kr. 1.000,- inkl. moms pr. bolig.
**   Såfremt en handel IKKE er udfærdiget på en DE autoriseret købsaftale, tillægges et gebyr på kr. 2.000,- inkl. moms.
Alle ovennævnte priser er inkl. moms

KONTAKT OS PÅ:

TEL. : 5389 2920
MAIL: info@maeglercompagniet.dkTELEFONEN ER ÅBEN:

Mandag - Fredag: 09.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 15.00